10:09 - “SOYGUN VAR!”
11:05 - BU REZALETİN SAHİBİ BELEDİYE!
10:36 - EMNİYET VE JANDARMA GÖZ AÇTIRMIYOR
10:08 - “ADİL DÜZEN YENİDEN İNŞA EDİLECEK”
14:55 - KOMİSYON RESMİ DİLEKÇE SUNACAK
14:41 - KARNELERİNİ DAĞITTI
10:41 - İSİMLER BELLİ!
10:38 - 38 BİN 500 ÖĞÜN YEMEK
10:36 - YENİ HATLARIN KURULMASINI GÖRÜŞTÜLER
10:34 - SERTİFİKALARINI ALDILAR
Mesleki eğitim ve iş birliği protokolü kapsamında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ‘’Protokol Yürütme Kurulu ‘’üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ ) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı ( TEPAV )’ nı ziyaret ettiler.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR, Meclis Başkan Vekili Ömer Faruk YILDIZ ve Genel Sekreter Muharrem SARIKAYA ile TOBB ETÜ Rektörü ve TEPAV İcra Direktörü Prof. Dr. Güven SAK, TEPAV proje koordinatörü Ayşegül Taşöz Düşündere ve Proje Yöneticisi Yakup Peker ‘in katıldığı toplantıda Zonguldak’ta pilot okul olarak seçilen Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin modernizasyonu, eğitim öğretime yönelik yapılabilecek ortak faaliyetler, eğiticilerin oryantasyonu ve öğrencilere sağlanacak imkanlar ile verilecek destekler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
TOBB ETÜ Rektörü ve TEPAV İcra Direktörü Prof. Dr. Güven SAK konunun yerel paydaşlar tarafından sahiplenilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, birlikte yapacağımız çalışmalarla mesleki eğitimde çok önemli mesafeler alacağımıza inanıyorum dedi.
ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR zaman ayırdıkları ve kıymetli bilgilerini paylaştıkları için Prof. Dr. Güven SAK ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Demir daha öncede bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu’nu ziyaret ettiklerini belirterek mesleki eğitimi memleket meselesi olarak görüyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımız, TOBB, TOBB ETÜ ve TEPAV ile yapacağımız ortak çalışmalar neticesinde mesleki eğitimi çok daha iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyorum dedi.