SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOZLU’DAKİ SAHİL KATLİAMINA KİM DUR DİYECEK?

KOZLU’DAKİ SAHİL KATLİAMINA KİM DUR DİYECEK?
Bu haber 17 Temmuz 2018 - 16:34 'de eklendi ve 64 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ın en gözde ilçelerinden, denizi ve sahili ile Türkiye’nin en güzel bölgelerinden biri olan Kozlu’da sahile dökülen inşaat hafriyatları sahilleri kirletirken, vatandaşların denize girmelerine de engel oluyor.
Sahilleri, denizi, güneşi ve doğası ile harika bir şehir olan Zonguldak’ta sahillerimizin kirletilmesine neden olan faktörlere tepki gösteren vatandaşlar, “Akdeniz ve Ege bölgelerine yurt içi ve yurt dışından binlerce turist geliyor. Zonguldak aslında Akdeniz ve Ege’den daha güzel. Sahillerimiz var, denizimiz, güneşimiz ve doğamız da harika. Neden biz Zonguldak olarak sahillerimizi temiz tutup yerli ve yabancı turistleri bölgemize getiremiyoruz. Doğa ile iç içe olan Kozlu sahili maalesef hafriyatlarla kirletiliyor. Kozlu sahili hafriyat atıkları ve pislikten geçilmiyor, bu güzelim sahilde temiz bir denize giremiyoruz” diyerek özellikle Belediyeler ve çevrecilere tepki gösteriyorlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER