SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ ÇINAR, BASIN BAYRAMINI KUTLADI

VALİ ÇINAR, BASIN BAYRAMINI KUTLADI
Bu haber 24 Temmuz 2018 - 16:59 'de eklendi ve 61 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, 24 Temmuz Basında sansürün kaldırılışının 110’ncu yılı ve basın bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Toplumun aydınlatılması ve kamuoyunun bilgilendirilmesi konusunda basının önemli bir kamusal görevi yerine getirdiğini ifade eden Vali Ahmet Çınar, ”Toplumun aydınlatılması, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve kamuoyu oluşturulmasında önemli bir kamusal görevi yerine getiren basın; demokrasimizin önde gelen kurumlarındandır.
Basının toplumu yönlendirebilen bir güç olduğu değerlendirildiğinde demokrasilerin gelişmesinde basın özgürlüğünün ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmaktadır.
Basında sansürün kaldırılmasından sonra Türk basını, gelişerek büyük bir yol kat etmiş, ülkemizde en çok ihtiyaç duyduğumuz temel hak ve özgürlüklerin korunması ve kullanılmasında önemli katkıları olmuştur.
Yine, toplumu her zaman doğru ve eksiksiz bilgilerle aydınlatan, bir anlamda yol gösteren basın; kamuoyunda gereken güven ve saygıyı hak etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle büyük emek ve özveri göstererek zor ve o ölçüde önemli bir kamu görevini yerine getiren basın mensuplarımızın basın bayramını en içten duygularımla kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER