SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DE YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ’DE YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISI YAPILDI
Bu haber 09 Ağustos 2018 - 17:41 'de eklendi ve 261 views kez görüntülendi.

AK Parti Genel merkezi tarafından Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler toplantısı gerçekleştirildi.
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi tarafından yapılan toplantıya; AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Zonguldak Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Karagüzel, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk ile AK Partili ilçe ve belde belediye ve ilçe başkanları katıldı.
AK Parti Yerel yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi ise yaptığı konuşmada, “24 Haziran seçimleri bildiğiniz gibi ülkemizde yeni bir milat, 24 Haziran seçimleri sonrası ilk defa Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçti. 24 Haziran seçimleri ile yine ilk defa yasama ve denetim meclisi seçildi. İktidar yetkisini elinde bulunduran değil, yasama ve denetim Meclisi olarak seçildi. İktidar yetkisini millet Cumhurbaşkanı’na devretti ve dolayısıyla yeni bir sisteme geçtik. Bu seçimlerde başta Zonguldak il ve ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik teşkilatlarımız, il genel meclisi üyelerimiz, Belediye meclisi üyelerimiz tabi ki başta Belediye başkanlarımız herkes elinden geleni yaptı ve bu süreçte çok büyük katkılarda bulundular. Zonguldak’ımıza, bütün teşkilatlarımıza ve seçilmişlerimize candan teşekkür ediyorum.
AK Parti Yerel Yönetimler başkanlığı olarak seçimden sonrası değerlendirme toplantıları yaptık. Cumhurbaşkanımızın yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili hep beraber attıkları reform adımlarını izledik ve süreç başladı.
Biliyorsunuz Belediye başkanlarımız için bir seçimler bittiğinde öbür seçimlerin başladığıdır aslında. Yani Belediye başkanı için aslında 30 Mart 2014 tarihi itibariyle 2019 seçimlerinin startı verilmiştir. Yeni bir şey değil aslında. Ama biz bu seçimlerden alınan cevap ve mesajları değerlendirmek suretiyle bütün belediye başkanlarımızı ve Teşkilatlarımızı yerinde dinlemek suretiyle 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerle ilgili sürece katkıda bulunmak, daha güzel hizmetler sunmak, milletin gönlünde taht kuracak hizmetler sunmak için neler yapabilirizi masaya yatıracağız. Bu anlamda ortak toplantının akabinde Belediye başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla, yerel yönetimler başkanlarımızla, il genel meclisi başkanımızla ve Belediye Meclisi grup başkanızla, il genel meclisi üyelerimizle birebir görüşmelerde bulunacağız. Derdimiz Zonguldak’ta daha güzel hizmetleri nasıl yaparız, milletin gönlüne giden yolu nasıl elde ederiz. Bu anlamda karşılıklı istişarelerde bulunacağız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER