SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DEN TURANLI, ÇUFALI VE İNAN’A ZİYARET

AK PARTİ’DEN TURANLI, ÇUFALI VE İNAN’A ZİYARET
Bu haber 06 Eylül 2018 - 16:25 'de eklendi ve 297 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan’ı  ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile AK Parti il Başkanı Zeki Tosun Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’ya yapılan ziyaret sırasında sohbet ederken, sorunlara birlikte çözüm konusunda fikir alış verişinde bulundukları öğrenildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı da ziyaret eden Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, üniversitenin faaliyetleri hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

Zonguldak il Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan’ı da ziyaret eden AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, İnan ile sohbet ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER