SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DEN HASAN TOSUN’A ZİYARET

AK PARTİ’DEN HASAN TOSUN’A ZİYARET
Bu haber 07 Eylül 2018 - 10:56 'de eklendi ve 270 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ile AK Parti il Başkanı Zeki Tosun Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hasan Tosun’u ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun’dan çalışmalar hakkında bilgi alırken, ihalesi tamamlanıp yeniden inşaatına başlanan 400 yataklı yeni hastanenin durumu ile ilgili bilgiler de aldıkları öğrenildi.

Atatürk Devlet Hastanesi’nde devam eden iyileştirme çalışmalarının da kısa sürede tamamlanıp, bölgenin en modern ve en eksiksiz bir hastane olması için gayret gösterileceğini belirten AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, başarılı çalışmalarından dolayı Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hasan Tosun’a teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER