SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VUR KAÇ TAKTİĞİ!

VUR KAÇ TAKTİĞİ!
Bu haber 04 Ekim 2018 - 14:45 'de eklendi ve 411 views kez görüntülendi.

Son günlerde bazı oto galericileri “vur kaç” taktiğini uyguluyor.

Bir hafta içerisinde Zonguldak Soğuksu’da bulunan bir galerici ve Kdz. Ereğli’de bir galerici piyasayı iddialara göre 20 milyon TL dolandırdığı söyleniyor.

Zonguldak Soğuksu’da bulunan oto galericinin 2-3 sene önce de aynı “vur kaç” taktiği ile piyasaları dolandırıp, “Ben battım canımdan başka bir şeyim yok” diyerek hastanenin psikiyatri servisine yattığı iddia ediliyor.

Bu galerici bu kez de eşinin annesi üzerine kurduğu şirketle oto galerisi açarak,   kayınvalidesinin çekleriyle bir sürü insanı mağdur ederek, birçok galericiden çekle araba aldığı, çok ucuza araçları başka galericilere satarak nakit paraya çevirmesi, birçok dostlarına bankadan kredi çektirmesi, bazı esnaflardan hatır çeki alıp kullanması, hatır çek sahiplerini şimdiden kara kara düşündürüyor.

“vur kaç”cı kapı komşusuna aynı anda 4-5 bankadan kredi çektirecek kadar vicdana sahip bir nitelikli ……..? öz akrabalarının elinde avucundakileri alan, bu Zonguldaklı ünlü galerici şu an iki sene önce yaptığı taktiği uygulayarak, Zonguldak Devlet Hastanesi psikiyatri servisinde yattığı belirtiliyor.

Mağdurları oynamaya çalışan becerikli(!) galerici neyin peşinde? Yoksa bir rapor peşinde mi?

Mağdurlar kara kara düşünürken, “ekmek elden” deyip nelerin peşinde acaba?

Mağdurların birçoğunun Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundukları ifade ediliyor.

Biz de bu yetenekli(!) galericiye pes diyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER