SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İSMAİL OFLUOĞLU: KİLİMLİ’YE VEFA BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM

İSMAİL OFLUOĞLU: KİLİMLİ’YE VEFA BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM
Bu haber 16 Ekim 2018 - 17:37 'de eklendi ve 270 views kez görüntülendi.

AK Parti Kilimli Belediye Başkan aday adayı İsmail Ofluoğlu, 31 Mart 2019’da yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde aday adaylığı ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Kilimli’yi daha yaşanılabilir bir ilçe yapmak için aday adayı olduğunu belirten Ofluoğlu, “Kilimli benim büyüdüğüm yer. Benim maddi ve manevi açıdan buralara gelmeme vesile olan ilçeme vefa borcumu ödemek istiyorum. Haliyle çevremizdeki insanların boşta geziyor olması, işsizlik anlamında ciddi sıkıntıların olması benim başkan adayı olmamda en büyük nedenlerden biri. Kilimli’deki imkanları kullanıp bir iki dokunuşla bu işsizliği önleyebilecek projelerimiz var. Bunları hayata geçirip Kilimli’yi yaşanılabilir bir ilçe yapmak için ve en azından göçü durdurabilmek adına Kilimli’den aday adayı oldum. Burada yapacak çok işimiz var, Kilimli hizmete aç bir ilçemiz”

“KİLİMLİ İÇİN İSTİHDAM PROJELERİMİZ VAR”

Kilimli için özellikle istihdam oluşturacak projeleri hayata geçirmek istediklerini ifade eden AK Parti Kilimli belediye başkan aday adayı İsmail Ofluoğlu, “Kilimli’de yapabileceğimiz direk 300 ile 500 kişiyi istihdam edebilecek projelerimiz var. Artı onun haricinde bir iki dokunuşla 1500-2000 kişiyi ilave istihdam oluşturacak projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için ve Kilimli’yi ailesiyle, çoluk çocuğuyla oturup piknik yapabilecekleri yeşillik anlamında gezi anlamında rahat gezebilecekleri bir Kilimli oluşturmaya çalışıyoruz. Mükemmel plajıyla, yollarıyla çevresiyle bal dök yala tabiriyle Kilimli’yi elimizden geldiğince cennete çevirmeye çalışacağız”

“KİLİMLİ HALKININ EN DOĞRU, EN DÜRÜST VE EN ÇALIŞKAN İNSANI SEÇECEĞİNDEN EMİNİM”

Kilimli halkının en doğru, en çalışkan ve en dürüst insanı seçeceğinden emin olduğunu kaydeden Ofluoğlu, “Kilimli halkının en doğruyu, en dürüstü ve en çalışkan insanı seçeceğinden eminim.

Temayül yoklaması partimizin önem verdiği bir konu ve reisimizin de bu konuda açıklamaları var. Yani tabiî ki biz de elimizden geleni yapacağız. Burada iyi bir sonuç almak için bizlerin de çalışmaları var. Biz de kendimizi Kilimli halkına daha çok tanıtmaya çalışıyoruz. Temayül yoklamasından iyi bir sonuç alacağıma inanıyorum.”

“KİLİMLİ SAHİLİNİ MODERN BİR PLAJ HALİNE GETİRECEK”

Teveccüh gösterilir de, Başkanlığa seçildiği takdirde özellikle Kilimli sahili için çok önemli bir projesinin olduğunu söyleyen İsmail Ofluoğlu, “Ben başkanlığa teveccüh gösterilir isem söz veriyorum. Kilimli sahilini modern bir plaj haline getirecek ve halkımızın gönlünce denize girebileceği bir plaj haline mutlaka getireceğim. Projelerim arasında burası önceliklidir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER