SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TAHSİN ERDEM ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TAHSİN ERDEM ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bu haber 19 Ekim 2018 - 16:17 'de eklendi ve 257 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Meclis üyesi Tahsin Erdem, Mart 2019’da yapılacak yerel seçimde CHP’den Zonguldak Belediye Başkanlığına aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

CHP il Başkanlığında yapılan aday adaylığı basın toplantısında konuşan Tahsin Erdem, şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile Zonguldak’a önemli hizmetler yapmak istediğini söyledi.

Yoğun bir katılımla düzenlenen aday adaylığı başvurusunda CHP’den Zonguldak Belediye Başkan aday adayı olan Tahsin Erdem önemli mesajlar verirken, “Zonguldak’ımızın ekonomik, sosyal ve coğrafi koşullarını dikkate alarak, Belediyecilikte bilimi, planlamayı, kamusal denetimi yok sayan, ranta, şaibeye ve spekülasyonlara açık mevzi imar planları yerine, Zonguldak’ta yaşayan ve herkesi kucaklayacak planlamaları benimseyip, insan yaşamını kolaylaştıracak, her mahalle ve sokağa eşit hizmet dağıtarak, kişisel rant elde edilmesine neden olacak uygulamaları asla tasvip etmeyeceğiz. İnsanlarımızın doğumundan ölümüne kadar her daim yanlarında olduğumuzu, Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışının gereğinin bu olduğunu vatandaşlarımıza hissettireceğiz” dedi.

Zonguldak Belediye Başkan aday adayı Tahsin Erdem yaptığı konuşmada şu konulara değindi.

“Ben 1964 Zonguldak doğumlu evli ve iki çocuk babasıyım. İlk orta ve lise eğitimimi Zonguldak’ta tamamladıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi İMYOK İktisadi ve İdari Programlar Muhasebe bölümünden 1985 Yılında mezun oldum. Yaklaşık 30 yıldır onur ve gururla Mali Müşavirlik mesleğini icra etmekteyim. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında bir dönem Oda Sekreterliği, bir dönemde II. Başkanlık görevlerinde bulundum. 1997-1998 Yılları arasında Demokratik Sol Parti Merkez İlçe Başkanlığı ve kısa bir sürede Yeni Türkiye Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundum. 2002 Yılından 2014 yılına kadar sade bir Cumhuriyet Halk Partili olarak uzunca bir süre siyasete ara verdim. Ancak Zonguldak ve Zonguldak’la ilgili ekonomik ve sosyal sorunların takibinden hiçbir zaman vazgeçmedim. 2014 Yılında partimin daveti üzerine 2014 yılındaki yerel seçimlerde Belediye Meclisi Üyeliğine aday oldum. Yaklaşık 4,5 yıldır da bu görev ve sorumluluğumu başarıyla taşıyarak, yapılan her işlemde Kamu yararı ilkesini ön planda tutarak bu sorumluluk la hareket ettim ve şimdide huzurlarınıza Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı olarak çıktım.

Sorumluluğu çok büyük bir göreve talip olma azmi ve bilinci ile çıktığım bu yolda Partimin Yetkili Kurulları, şayet teveccüh edip de beni Belediye Başkanı Adayı gösterirse;

Kentin bütün mahalle ve sokaklarında, sosyal yaşamın düzenlenmesinde, insanı merkeze koyarak, başta hastalarımıza, düşkünlerimize, engellilerimize, yaşlılarımıza, çocuklarımıza, fakir ve yoksul ailelerimize en üst seviyede hizmet verebilmek için, şeffaf, katılımcı, hesap verebilen, çağdaş belediyecilik anlayışı ile kendi kendine yetebilen, kendi yağı ile kavrulabilen, kamunun kaynaklarını en ekonomik şekilde kullanabilen, kendini değil kentini düşünen, kendinden sonra gelecek Belediye Başkanlarının dahi yaptığı hizmetlerden övgüyle söz edebileceği bir Belediye Başkanlığı vizyonu ile karşınızdayım.

Zonguldak’ımızın ekonomik, sosyal ve coğrafi koşullarını dikkate alarak, Belediyecilikte bilimi, planlamayı, kamusal denetimi yok sayan, ranta, şaibeye ve spekülasyonlara açık mevzi imar planları yerine, Zonguldak’ta yaşayan ve herkesi kucaklayacak planlamaları benimseyip, insan yaşamını kolaylaştıracak, her mahalle ve sokağa eşit hizmet dağıtarak, kişisel rant elde edilmesine neden olacak uygulamaları asla tasvip etmeyeceğiz. İnsanlarımızın doğumundan ölümüne kadar her daim yanlarında olduğumuzu, Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışının gereğinin bu olduğunu vatandaşlarımıza hissettireceğiz. İster İktisadi olsun, ister fen işleri olsun, ister planlama ve imar olsun, isterse de kültür ve sanat alanında olsun, saydığımız bütün iş ve işlemler için hem Belediyemizde, hem de partimizin kadrolarında bu vizyon ve yeterliliğe sahip yol arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum.

Hepimizin bildiği gibi yerel seçimlerde gösterilecek başarı partimizi Genel Seçimlerde de iktidara taşıyacaktır. Ben biliyorum ve inanıyorum ki ne kadar anti demokratik bir ortam olursa olsun, eşit olmayan rekabet olursa olsun, yılmayacağız, korkmayacağız hep birlikte inanıp hep birlikte başaracağız. Bütün imkansızlıklara ve olumsuzluklara rağmen Kuvayı Milliyeciler nasıl başarmışsa bizlerde başaracağız.2014 Yılında başardık yine başaracağız.

Şayet partim beni aday gösterirse Zonguldak ta yaşamaktan mutlu olan, övgüyle memleketinden bahsedebilen, yaşadığı şehirle gurur duyabilen bir belediyecilik anlayışı için yeterli bilgi, beceri, azim, proje ve donanıma sahip bir kardeşiniz olarak ben, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerini kazanacağımızı taahhüt ediyorum. Ben buna inanıyorum sizlerin de inandığını biliyorum. Dürüst, namuslu, haysiyetli şeffaflığı ve ortak aklı ilke edinen, hesap verebilen, kamu kaynaklarını en ekonomik şekilde kullanabilen, hesabını hem Allah’a, hem Devlete, hem de Millete verebilecek şahsiyete sahip bir aday adayı olarak gücümü hem halktan hem de haktan alacağım.

Burada sizlere basın ve kamuoyu önünde söz veriyorum. Partimin yetkili organları beni aday gösterse de göstermese de, yüzünü eskiten siyasilerden olmayacağım. ”Yeter artık düş bu partinin yakasından” noktasına asla gelmeyeceğim. Bir muhtarlık için bile seçim olsa oraya bile aday olacak noktasına asla gelmeyeceğim. Siyasetin nöbetçi eczanesi olmayacağım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni yüzlere, tertemiz, yıpranmamış, siyaseti meslek edinmemiş insanlara ihtiyacı olduğunu hepimiz biliyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne emeği geçmiş bütün yoldaşlarım, Hanımefendiler, Beyefendiler bana destek vermek için buraya kadar gelme zahmeti göstererek bana, hem güç hem onur veren herkese çok, ama çok teşekkürler ediyor, saygılar sunuyorum. Sağ olun var olun” dedi

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER