SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇINAR’DAN AKDEMİR’E VEDA ZİYARETİ

ÇINAR’DAN AKDEMİR’E VEDA ZİYARETİ
Bu haber 01 Kasım 2018 - 17:40 'de eklendi ve 114 views kez görüntülendi.

Valiler kararnamesi ile geçtiğimiz hafta Mülkiye Başmüfettiş olarak atanan Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e veda ziyaretinde bulundu.

Duygulu anların yaşandığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Akdemir, “Sayın Valimiz Ahmet Çınar, makamımıza ‘veda’ ziyaretinde bulundu. Zonguldak Belediye Başkanı olarak, Sayın Valimiz ile çalışmaktan büyük onur ve gurur duydum. Kendisinin de ifade ettiği gibi, Sayın Valimiz ile gerçekten de çok uyumlu çalıştık. Vedalar zordur. Sayın Valimiz şehrimize gerçekten de çok güzel bir iz bıraktı. Kendisine bundan sonraki yaşamında ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Yolu açık, aydınlık olsun” dedi.

Vali Ahmet Çınar da, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile 16 ay boyunca çok uyumlu bir çalıma içerisinde olduklarını belirterek, bu tür ayrılıkların zor olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i tanımaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Vali Ahmet Çınar’a günün anısına madenci feneri hediye etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER