SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ ÇINAR ALKIŞLARLA UĞURLANDI

VALİ ÇINAR ALKIŞLARLA UĞURLANDI
Bu haber 02 Kasım 2018 - 12:58 'de eklendi ve 88 views kez görüntülendi.

Yaklaşık 16 ay Zonguldak Valisi olarak görev yaptıktan sonra geçtiğimiz hafta sonu Valiler kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Ahmet Çınar için yüzlerce kişi alkışlarla uğurladı.

Bu sabah saat 11.00’de Valilik makamından son kez çıkan Ahmet Çınar Valilik binası önünde bekleyen yüzlerce kişinin alkışları eşliğinde Zonguldak’tan ayrıldı.

Vali Çınar’ı uğurlamaya Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’nın yanı sına çok sayıda kamu kurum temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum örgüt temsilcileri, siyasi partiler, mahalle muhtarları, dernek ve oda başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“BEN ZONGULDAK’I ÇOK SEVDİM”

Gazetecilere kısa bir açıklama yapan Vali Ahmet Çınar, “Ben Zonguldak’ı çok sevdim” diyerek, Zonguldaklıları unutmayacağını ifade etti.

ADNAN ÖMÜR’DEN FAHRİ HEMŞERİLİK TEKLİFİ

İYİ Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Adnan Ömür, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e seslenerek, “Böyle güzel bir adamı, insanı tanımaktan mutluluk duyuyorum. Zonguldak Belediyesine sesleniyorum. İşte en büyük anahtar burada ver kardeşim Fahri Hemşerilik beraatını… Toprak bu adam toprak, bu yurdun güzel toprağı. Valim, seni yollamak istemiyor aslında bu halk. Gelin dönün buraya, burada bir ayağınız kalsın. Bu kadar güzel bir Vali buraya gelmedi. Bunu söylerken yürekten söylüyorum. İşte Belediye başkanım burada. En büyük anahtarlar veriliyor ya, işte Ahmet Çınar burada. Ona verilsin” dedi.

VALİ ÇINAR ALKIŞLARLA UĞURLANDI

Yaklaşık yarım saat süren vedalaşma sırasında Vali Ahmet Çınar’ın zaman zaman duygusal anlar yaşadığı, gözlerinin dolduğu gözlenirken, alkışlar eşliğinde son kez Valilik makam aracına binerek Zonguldak’tan ayrıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER