SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SİNAN TOPRAK BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI BAŞVURUSUNU YAPTI

SİNAN TOPRAK BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI BAŞVURUSUNU YAPTI
Bu haber 08 Kasım 2018 - 16:49 'de eklendi ve 237 views kez görüntülendi.

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Başkanı Sinan Toprak 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’a teslim etti.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediye Başkanı aday adayı Sinan Toprak’a “Hayırlı olsun” temennisinde bulunurken,  “31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için Zonguldak Belediye Başkanlığına aday adaylığına başvuran Sinan Toprak kardeşimize hayırlı olsun diyorum. Kendisinin işlemlerini tamamladık, onayını da verdik çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Başkanı Sinan Toprak da yaptığı konuşmada, “Bu çıktığımız bu yolda, aday adaylık başvuru dosyamızı Sayın başkanımız Zeki Tosun’a teslim ediyorum. Bunun yanında Dernek olarak yapmış olduğumuz çalışmalar vardı. Bunları da biz Başkanımıza teslim ederek, dosyamızı veriyoruz. Bu süreçte de Zonguldak’ımıza, vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun deyip aday adaylığı sürecini başlatacağım. Bu aday adaylığı süreci zarfında Sayın İl Başkanım ve ilçe Başkanım, ayrıca il yöneticilerimin bize verdikleri direktif doğrultusunda da hareketlerimizi buna göre yürüteceğiz. Yan il başkanımızla koordine halinde olacağız” şeklinde konuştu.

Sinan Toprak ayrıca,  Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği’nin Zonguldak’taki faaliyetleri ile ilgili ayrıntılı bir dosyayı AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’a teslim etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER