SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BEKTAŞ ADAYLIĞINI AÇIKLADI: ‘PARA YOK DİYE AĞLAMAM’ DEDİ

BEKTAŞ ADAYLIĞINI AÇIKLADI: ‘PARA YOK DİYE AĞLAMAM’ DEDİ
Bu haber 09 Kasım 2018 - 15:05 'de eklendi ve 256 views kez görüntülendi.

Kozlu eski Belediye Başkanı ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ali Bektaş, 31 Mart 2019 seçimlerinde Kozlu Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Kozlu ilçe başkanlığında düzenlenen törenle aday adaylığını açıklayan Ali Bektaş, Kozlu’yu daha da yükseltmek, hazırlayacakları yeni projelerle Kozlu nüfusunu 70 binlere çıkaracaklarını söyledi.

Ali Bektaş’ın aday adaylığı açıklamasına AK Parti Kozlu ilçe Başkanı Ahmet Gören ve çok sayıda partili de hazır bulundu.

AK Parti Kozlu ilçe Başkanı Ahmet Gören, Ali Bektaş’a “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Ardından konuşan AK Parti Kozlu Belediye Başkanı aday adayı Ali Bektaş, diğer aday adaylarıyla hiç bin zaman yarış içinde olmadığını ifade ederek, “Ben asla diğer aday adayı arkadaşlarımla yarış içinde olmadım, hep hizmet içinde oldum. Yaklaşık 20 yıldır seçimlere giriyorum. Hiç bir rakibim hakkında olumsuz konuşmadım. Kozlu için 21 proje hazırladım. Kozlu bu projelerle çağ atlayacak. 40 bin olan nüfus 70 binin üzerine çıkacak. Kozlu’yu yükseltmek için bu mücadeleye başvurduk. Hepinizden Allah razı olsun. Adımın Zonguldak Belediye Başkan aday adaylığı için anıldığı da oldu. Yolda görenler başkanım ‘Kozlu mu? Zonguldak mı?’ diye de soruyorlar. Kozlu’yu Türkiye’de en iyi yerleri arasında hayata geçireceğimiz bu 21 proje ile anacağız. Ben belediyenin borcu var, para yok diye ağlamam. Ben bu projelerle yola çıkmış isem bu projelerin hayata geçeceği kaynakları da bulur ve yaparım”  dedi.

Bektaş yaptığı konuşmanın ardından aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti Kozlu ilçe Başkanı Ahmet Gören’e teslim etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER