SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TIR YOLUNU ŞAŞIRDI!

TIR YOLUNU ŞAŞIRDI!
Bu haber 22 Kasım 2018 - 17:25 'de eklendi ve 166 views kez görüntülendi.

Zonguldak Gazipaşa Caddesi üzerinden geçiş yasağı olmasına rağmen, gündüz vakti bir Tır kamyonu hem de Güven kavşağı ile Ulu Camii aralığından geçiş yaparak hem yayaları tehlikeye soktu, hem de yasağı delerek trafik akışını engelledi.

Geçiş yasağı olmasına, uyarıcı tabelanın da bulunmasına rağmen hiçbir uyarıya da aldırış etmeyen Tır sürücüsü Ulu Camii aralığından geçiş yaparak Gazipaşa Caddesi’nde yoluna devam etmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Zonguldak’ın trafik akışını bilmediği belli olan Tır sürücüsünün “uyarı” tabelasına da dikkat etmemesi şaşkınlık yaratırken, bazı küçük araçların bile zor geçtiği Ulu Camii aralığından geçmeye çalışan Tırı gören vatandaşlar, “bu saatte bu Tırın ne işi var, yasak tabelası da var onu da mı görmüyor? Her halde yolunu şaşırmış” diyerek tepki gösterdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER