SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

NECMETTİN BARUTÇU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

NECMETTİN BARUTÇU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bu haber 24 Kasım 2018 - 16:04 'de eklendi ve 163 views kez görüntülendi.

Ulaştırma eski Bakanı ve Doğru Yol Partisi(DYP) eski Zonguldak Milletvekili Ömer Barutçu’nun ağabeyi Necmettin Barutçu toprağa verildi.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süreden beri Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde solunum yetmezliği tedavisi gören 82 yaşındaki Necmettin Barutçu Kilimli’de kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi.

Cenazeye; TBMM eski Başkanı Köksal Toptan, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Zeki Çakan, DYP 19. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in yanı sıra siyasi parti il ve ilçe başkanları ile çok sayıda siyaset ve iş dünyasından katılım oldu.

HÜRDÜŞÜN olarak Merhum Necmettin Barutçu’ya Allah’tan rahmet başta Ulaştırma eski Bakanı Ömer Barutçu olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER