SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAKKA 2018’İN SON TOPLANTISINI BARTIN’DA YAPTI

BAKKA 2018’İN SON TOPLANTISINI BARTIN’DA YAPTI
Bu haber 26 Aralık 2018 - 17:27 'de eklendi ve 76 views kez görüntülendi.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA)  2018 yılı Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

Bartın Valiliği Çeşm-i Cihan Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Karabük Valisi Fuat Gürel, Bartın Valisi Sinan Güner, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, BAKKA Genel Sekreter Vekili Recep Serkan Alkan ve ajans uzmanları katıldı.

Yönetim Kurulunda 5 gündem maddesi görüşüldü.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından, bölgemizde faaliyet gösteren kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör işletmelerinin ekonomik yapılarının güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen hizmetler 2019 yılında da sürdürülecektir. Bölgemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla uygulanan Küçük Ölçekli Altyapı ve Güdümlü Proje Mali Destek Programlarından bölgemizdeki kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşlarının en üst seviyede faydalanması yönündeki çalışmalara büyük bir özenle devam edilecektir.

Toplantı, Ocak ayında Karabük’te yapılması kararı verilmesinin ardından sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER