SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CEVDET ALDAĞ KARAMAN’DA YOLA DEVAM

CEVDET ALDAĞ KARAMAN’DA YOLA DEVAM
Bu haber 08 Ocak 2019 - 16:59 'de eklendi ve 425 views kez görüntülendi.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü tutuklanan Zonguldak’a bağlı Karaman belde Belediye Başkan adayı Cevdet Aldağ Pazartesi günü tahliye olmuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Karaman Beldesi Belediye Başkan adayı Cevdet Aldağ’ın tahliye olması ile birlikte adaylığı konusunda her hangi bir hukuki bir engelin olmadığı öğrenildi.

MHP’den Zonguldak’a bağlı Karaman Belediyesi Başkan adayı Cevdet Aldağ, MHP il Başkanı Varol Demirköse ile bir görüşme yaptıktan sonra Karaman’a giderek seçim çalışmalarına başlayacağını ve Karaman Belediyesi’ne MHP’nin bayrağını dikmek için önemli projeleri Karaman halkına anlatarak seçimi kazanacağına inandığını ifade etti.

MHP il Başkanı Varol Demirköse de, Belediye Başkan adayı Cevdet Aldağ’ın adaylığı konusunda , “Hukuki bir engel olmadığı sürece bizim adayımız Cevdet Aldağ’dır” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER