SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DİNLEMEYE VE EKİBİMLE SORUNLARI ÇÖZMEYE GELİYORUZ

DİNLEMEYE VE EKİBİMLE SORUNLARI ÇÖZMEYE GELİYORUZ
Bu haber 15 Ocak 2019 - 16:23 'de eklendi ve 234 views kez görüntülendi.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin, seçim startını verdiklerini belirterek, tüm ekibi ile birlikte Ereğli için gece gündüz çalışacağını söyledi.

Belediye Başkanı olduğunda Ereğli Belediyesi’nin tüm kapılarını 24 saat vatandaşa açık olacağını ve Ereğli’de tüm Sivil Toplum örgüt ve kamu kurumlarıyla barışık olarak Ereğli’ye önemli yatırım ve hizmetler kazandıracaklarını ifade etti.

Tek hedefinin doğup büyüdüğü Ereğli’ye hizmet etmek olduğunu hatırlatan AK Parti Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin ekibi ile birlikte Ereğli<’ye hizmet için yola çıktıklarını hatırlatarak şu ifadelere yer verdi.

“EKİBİMİZLE BU ÇITAYI DAHA DA YUKARILARA ÇIKARTMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

“13 Ocak tarihi itibariyle seçim startını vermiş bulunuyorum. Ereğli Karadeniz’in şirin ve ünü Türkiye’nin dışına ulaşmış bir ilçemizdir. Bunda emeği geçen geçmişteki tüm Belediye başkanlarına teşekkür ederim.

Biz de ekibimizle bu çıtayı daha da yukarılara çıkartmak için gece gündüz çalışacağız. Belediye Başkanı olduğumda Belediye’nin kapıları halkımıza 24 saat açık olacak. Aday adaylığım sürecinde çalıştığım birçok projemi Allah’ın izniyle ve halkımızın da desteği ile başkan olursam o koltuğa oturursam Belediyenin kavgalı ne Oda ne de kitle örgütleri, dernek ve kurum kalmayacak.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikası ile beraber daima barışık olmaya çalışacağım. Beni bu adaylığa layık görenlere başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

İlk günkü aşk ve heyecanla çıktık bu yola. Doğup büyüdüğüm Ereğlim, sizlerin desteklerini bekliyorum. Millete Efendi değil, hizmetkâr olmaya geliyoruz. Geçmiş dönemlerde görev yapmış tüm başkanlarım ve Hüseyin Başkanıma yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler de bu hizmetleri ikiye katlayarak, Ereğlilere kulak vererek yeni projelerimiz ve ekibimizle geliyoruz. Tüm Ereğli halkından Allah Razı Olsun. Ereğli’yi ve sizi seviyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun”

AK PARTİ KDZ. EREĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EROL ŞAHİN KİMDİR?

1966 Karadeniz Ereğli, Bağlık Mahallesi doğumlu Erol Şahin, Bölücek Mahallesi’nden Feyzan Şahin ile evli ve iki çocuk babasıdır. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Kdz. Ereğli’de tamamladıktan sonra 1987 yılında Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 1990 yılından itibaren serbest mali müşavirlik ofisini açarak bağımsız çalışmaya başladı. 2006 yılında Yeminli Mali Müşavir Unvanını alarak halen mesleğine devam etmektedir.

Bu esnada meslek odası disiplin kurulu üyeliği, mesleki derneklerde yöneticilik, Kayyumluk ve bilirkişi görevini ve aynı zamanda Yöntem Bağımsız Denetim ve Danışmanlık Anonim şirketi kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.

EROL ŞAHİN’İN SİYASİ GEÇMİŞ;

Erol Şahin, 2001’de kurucu üyesi olduğu AK Partinin, 2 dönem ilçe başkanlığını yaptı. 2011 yılında AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Şahin, aktif siyaset hayatına AK Parti İl Disiplin Kurulu üyeliği ile devam etti. Ayrıca İlçe Başkanı olmadığı dönemlerde hemen hemen her dönem AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Kurulu Başkanlığı’nı yürüttü.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER