SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: ŞEHRİMİZE YAKIŞAN HİZMETİ GETİRECEĞİZ

ALAN: ŞEHRİMİZE YAKIŞAN HİZMETİ GETİRECEĞİZ
Bu haber 21 Ocak 2019 - 16:58 'de eklendi ve 246 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Ömer Selim Alan, Acılık Sosyete Pazarı ve Emekliler Derneği ziyaretinin ardından Acılık’ta dükkan dükkan gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Partili Alan’ın ziyareti sırasında ise ilginç diyaloglar yaşandı. Alan’ın seçim ziyaretlerine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk ve Ak Parti teşkilatları eşlik etti.

“DİREKSİYONA GEÇMEMİZ LAZIM”

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Ömer Selim Alan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın Acılık Taksi durağını ziyaretinde ise ilginç diyaloglar yaşandı. Taksi esnafı Alan’a mesleki sıkıntılarını ve cep durak taleplerini iletirken AK Partili Ömer Selim Alan, “Sıkıntılarınızı biliyoruz. Esnafımıza yönelik projelerimiz de çantamızda hazır. Bunları hayata geçirebilmek için önce direksiyona geçmemiş lazım” dedi.

“OYLARA TALİBİZ”

Daha sonra kıraathanelere ziyaret gerçekleştiren Alan ve Çağlayan burada vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaştı. Hizmet alamamaktan şikayet eden vatandaşların taleplerini not alan Başkan adayı Alan, “Zonguldak’a hizmet için çalışmamız lazım. Hizmetsizliğe tahammülümüz yok. Koşmamız lazım. İnşallah şehrimize yakışan hizmeti ve AK Belediyeciliği sizlere hizmetkar olmak için getireceğiz. Oylarınıza talibiz” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Adayı Dr. Ömer Selim Alan seçim çalışmaları kapsamında Acılık’ta esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.

ALAN:  ZONGULDAK’IMIZ ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR  

AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan,“Seçim startımızı verdik, Zonguldak’ımızın her karışını inşallah teşkilatlarımıza beraber gezip vatandaşlarımızın dertlerini dinleyeceğiz, istişare edeceğiz, onlarla hasbihal edeceğiz ve Zonguldak’ımızı nasıl daha güzel hale getiririz, nasıl övünülecek şehrimizi kazanırız, vatandaşlarımızın desteğini nasıl alırız yardımlarını istiyoruz vatandaşımızdan, oylarına talibiz. 5 yıllık vekaletlerini bize vermelerini istiyoruz ki, bu genç teşkilatlar koşsun, çalışsın durmadan, yorulmadan çalışsın ve Zonguldak’ımızı da hak ettiği yerlere getirsin. İnşallah güzel olacak Zonguldak’ımız artık değişim istiyor vatandaşımız da bunu açık açık dile getiriyor bizler de buna talibiz. Allah’ın izni ile inşallah 31 Mart akşamı bu seçimi alacağız ve ipi göğüsleyeceğiz ve Zonguldak’ımızı hızlı bir şekilde güzelleştireceğiz.

Sağ olsun tüm vatandaşlarımız zaten sıcak bir ilgi gösteriyorlar. Onlar da artık değişimin şart olduğunu anladılar. Bizler hepimiz Zonguldaklıyız. Bizim ortak sevdamız, burası bizim memleketimiz. Başka gidecek yerimiz yok. Hep beraber bütün vatandaşlarımızın taleplerini istişare ederek Zonguldak’ımızı hep beraber güzelleştireceğiz ve beraber inşa edeceğiz” diyerek, tüm Zonguldak halkına teşekkür etti.  

EMEKLİLERİMİZE EMEKLİ KONAĞI YAPACAĞIZ”

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Tüm Emekliler Derneği’ni de ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Alan, “Yaşlılarımızı gözetlemezsek, emeklerimizin hak ve sorumluluklarını biz koruyup kollamazsak hiçbir şey yapma şansımız yok. Onlar bizim başımızın tacıdır. Benim annem babam ve kayınpederin de emekli. Zaten projelerimizde bunlarla ilgili durumlar mevcut. Çok basit ve en önemlisi bana göre en önemli ihtiyaç biz emeklilerimizin merkezde lavvuar alanında bir emekli konağı yapacağız. Çünkü yıllardır bize gelen emeklerimizin belirli bir yaşın üzerindeki büyüklerimizin talebi bu. Dediğim gibi Zonguldak merkezde emeklerimizin, büyüklerimizin gideceği zaman vakit geçirebileceği ve ihtiyaçlarını giderebileceği bir çay, kahve içip bir tost yiyebileceği açık alan ve yeşil alan yok. Projelerimizden biri bu. 65 yaş üstü ücretsiz uygulamasını Zonguldak’ta gerçekleştireceğiz. Allah nasip ederse ücretsiz yolculuk hakkı tüm Türkiye’de nasıl uygulanıyorsa Zonguldak’ta da aynısı uygulanacaktır ayrım gayrım olmayacak çünkü sizler bizim başımızın tacısınız. TOKİ ile ilgili çalışmalarımızla ilgili notumuzu aldık. İnşallah onunla ilgili de göreve geldikten sonra Zonguldak’ta yer sorunu var deniliyor ama asla öyle bir sorunumuz yok, var olan yerlerimizi efektif kullanırsak her projeye yerimiz mevcuttur. İnşallah onu da notumuzu aldık en kısa sürede değerlendireceğiz” diye ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER