SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALİ UZUN: ADAYLIĞIM SÖZ KONUSU DEĞİL

ALİ UZUN: ADAYLIĞIM SÖZ KONUSU DEĞİL
Bu haber 29 Ocak 2019 - 17:06 'de eklendi ve 231 views kez görüntülendi.

CHP’de Zonguldak Belediye Başkan adaylığı için adı geçen ve CHP Parti Meclisi’nden son dakikaya kadar adaylığına kesin gözüyle bakılan 19. Dönem DYP Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, 31 Mart yerel seçimlerinde hiçbir partiden adaylığının söz konusu olmadığını söyledi.

CHP tarafından anket yaptırıldığı ve bu anketten de Ali Uzun’un birinci çıktığı ayrıca CHP Parti Meclisi’nde de ismi tartışılan ve 27 Ocak Pazar akşamı gece saat 01’lere kadar Zonguldak’ta herkes tarafından “aday olacağına” kesin olarak belirtilen Ali Uzun’un ismi hala Zonguldak’ta tartışılıyor.

CHP PM’de Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak Şenol Şanal’ın isminin açıklanmasına rağmen, bazı çevreler Ali Uzun’un başka bir partiden veya Bağımsız olarak Zonguldak Belediye Başkan adayı olacağı tahmin ve yorumlarda bulunmasının ardından, Ali Uzun bir yerel gazeteye verdiği demeçte, kendisinin CHP’den adaylığının açıklanmamasına kırgın olmadığını belirterek, “Siyasette kimseye kırgın olunmaz. Ama benim işim Zonguldak bölge insanına hizmettir. Olumlu yorum yapan, olumsuz yorum yapan, olmamı isteyen istemeyen herkese kapımız açık. Bu gibi olaylar ile bizi Zonguldak insanına küstüremezler. Biz Zonguldak’ta hizmet etmeye devam edeceğiz. Hemşerilerimiz rahat olsun” diyerek, “Kesinlikle hiçbir partiden adaylığım söz konusu değildir” dedi.

Zonguldak’ın deneyimli siyasetçisi Ali Uzun, bilindiği gibi 12 Haziran 2011’de yapılan milletvekilliği genel seçimlerinde de MHP’den 1. Sıra Milletvekili adayı olmuş, son anda adaylığına engel olunmuş ve daha sonra da bağımsız Milletvekili adayı olmuştu.

CHP’den de son dakikada adaylığına kesin gözüyle bakılmasına rağmen, son dakikada isminin açıklanmaması üzerine Zonguldak’ta bazı kesimler tarafından Ali Uzun’un başka bir partiden veya Bağımsız olarak aday olacağı konusunda tartışmalar başlatılmıştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER