SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ ADAYI ALAN PROJELERİ TANITTI

AK PARTİ ADAYI ALAN PROJELERİ TANITTI
Bu haber 23 Şubat 2019 - 18:41 'de eklendi ve 245 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan proje ve meclis adaylarının tanıtımı programı düzenledi.

Dedeman Otel’de düzenlenen tanıtım programına; AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın yanı sıra  STK temsilcileri ile partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından başlayan programda, ilk konuşmayı AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan yaparken, sırasıyla, Milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Polat Türkmen, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun ve Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan birer konuşma yaptı.

ÇAĞLAYAN: ŞEHRİMİZİ GÜLİSTAN ETME HEDEFİMİZ VAR

“Ömer Selim Alan ile birlikte gönül belediyeciliği ile şehrimizi gülistan etme hedefimiz var inşallah Allah bizi bu noktada mahcup etmez.”

UÇAR: ÖNCELİKLE ÖMER SELİM ALAN KARDEŞİMİZE ÇIKTIĞI BU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM

“Zonguldak’ta gerçekten çok heyecan verecek bir dönemin başındayız. Ben öncelikle Ömer Selim Alan kardeşimize çıktığı bu yolda başarılar diliyorum ve bu ekibi ile birlikte temenni ediyorum hem ülkemize, hem milletimize, hem bölgemize çok önemli hizmetler yapmayı yüce yaradan nasip etsin diyorum. Yerel seçimlerin çok önemli olduğunu müteaddit defalar ifade ettim. Ama AK Parti ailesi olarak biz sadece merkezi hükümet olarak 19 mahallemizden ibaret değiliz. Zonguldak’ta toplamda 17 beldemiz, 8 ilçemizle birlikte 25 tane belediyemiz var. Bu belediyelerimizin bu dönemde çok daha dinamik, çok daha canlı, çok daha önemli projeleri hayata geçirebilecek arkadaşlarımızın olması gerektiği düşüncesi içerisinde bir yola çıktık”

ÇOLAKOĞLU: ZONGULDAK’A ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

“Zonguldak’ta bir gönül belediyeciliği başlata tarihi artık yaklaşmıştır. İnşallah 31 Mart’ta her zaman söylediğimiz gibi Zonguldak’ta AK Parti’nin bayrağını göndere çekerek, 2023 yılına dört kala AK Parti’nin merkezi hükümetin destekleriyle Zonguldak’a çok güzel hizmetler yapacağımızı bizler inanıyoruz. Merkez ilçe başkanımız, il başkanımız, milletvekillerimiz, Belediye başkanlarımız ve bütün teşkilatlarımızla beraber tek yumruk olarak 10 yılda geri kalmış bir Zonguldak artık bizler yaşanılabilir bir şehir, güçlü bir şehir artık köy köy statüsünden çıkmış, şehirleşme adına adım atmış bir şehri Doktor Selim Alan’la beraber kuracağız inşallah”

TÜRKMEN: BU BİR SEVDA İŞİDİR

“Ben Belediye başkan adaylarımızın tümünü, il genel ve belediye meclisi aday kardeşlerimizin hepsini tebrik ediyorum. Bu zor görevi üstlendikleri için tebrik ediyorum. Şunu da kimse unutmasın, görevlere talip olan kardeşlerimiz oldu. Bu kardeşlerimizin tümü bugün listelerde olan kardeşlerimiz kadar bu görevleri en iyi şekilde yapacağına biz inanıyoruz. İnanıyoruz çünkü bu kadar iştahla bu işe sarılan yöremizin, Zonguldak’ımızın ülkemizin geleceği ile ilgili ben de katkı vereyim diyen arkadaşlarımız.  Bu heyecanları vardı. Başkaları listelere koyacak insanlar bulamıyor. Nüfus kağıdı topluyorlar buz bunları gördük. Allah razı olsun ülkemiz adına, Zonguldak’ımız adına arkadaşlarımız yarıştılar. Onlar hiç küsmesinler. Onlar en az seçilecek kardeşlerimiz kadar önemli kardeşlerimizdir. Bu görevleri yapacak kardeşlerimizdir. Bir gün onlar da aynı görevleri üstlenecekler ve ülkesine hizmet edecekler. Ben şunu hep söylerim, siyaset bir yarış işidir. Yarıştır ama bayrak yarışı dediğimiz gibi bayrağı ötekine teslim eden bırakıp gitmez. O da arkasından devam eder. Biraz suratı kesilir ama devam eder, terlemeye devam eder, neden çünkü bayrak yarışı orada biter, ama ülke bitmez. Bu bir sevda işidir”

TOSUN: ZONGULDAK GÖÇ VEREN BİR İL DEĞİL, GÖÇ ALAN BİR İL HALİNE GELECEK

“İnşallah biz bu dönemde bu Belediyeyi alarak Zonguldak’taki insanların daha mutu, daha güler yüzlü yaşamasını sağlayacağız. Hedefimiz bu hedefe kilitlendik. Bu hedef için çalışıyoruz. Kimsenin hiç şüphesi olmasın inşallah bu işi de hep beraber başaracağız. Ben kıymetli Belediye başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum. Birlikte omuz omuza verdik bu işin altından hep beraber kalkacağız. Bu projeleri hayata geçirmek inanın bizler için çok zor değil. Çünkü bizim yanımızda teşkilatlardan gelen 3 milletvekilimiz var. Onlarla beraber bu projeleri Ankara’da takip ederek hepsini hayata geçireceğiz ve göreceksiniz artık Zonguldak göç veren bir il değil, göç alan bir il haline gelecek”

ALAN: NE YAZIK Kİ, 7’DEN 70’E TÜM VATANDAŞLARIMIZIN EN BÜYÜK SORUNU YOL.

“Biz teşkilatlarımızla beraber 80 günden beri bütün Zonguldak’ımızı karış karış geziyoruz. İnsanlarımızla sohbet ediyoruz, dertlerini dinliyoruz. Bizden taleplerini merak ediyoruz. Soruyoruz, sohbet ediyoruz. Ne yazık ki, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın en büyük  sorunu yol..yol..yol. Bütün vatandaşlarımız yaşlısı, genci, engellisi mahallelerimizde olsun, STK’larımızda olsun kamu kurumlarındaki insanlarımız olsun yaptığımız görüşmelerde vatandaşımızın birinci sıraya yazdığı şikayet yol. Evet haklılar bu yolları biz hak etmiyoruz. Bu yollar bize yakışmıyor. Bu yollar Cumhuriyetin ilk şehri, emeğin başkenti, memleketimize, Zonguldak’ımıza hiç yakışmıyor. İkinci sırada su; ne yazık ki Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanıyoruz ve ne yazık ki içilebilecek kadar temiz suyumuz yok. Vatandaşımız yerden göğe kadar haklılar. Hem içilebilir bir suyumuz yok, hem de ne yazık ki Türkiye’nin en pahalı suyundan biri. Üçüncüsü sosyal donatı eksikliği. Biz hepimiz boş zamanlarımızda gidip vakit geçirebileceği sohbet edebileceği, çay kahve içebileceği bir alan arıyoruz ne yazık ki daha bulamadık Zonguldak merkezde. Ama inşallah 31 Mart’ta sizlerin desteği ile göreve geldiğimiz zaman bu saydığım 3 konuyu en birinci sıraya alacağız ve hızlı bir şekilde bunları hallederek vatandaşımızın, sizlerin yüzünü güldürüp hayır duasını almaya talibiz”

Yapılan konuşmaların ardından, AK Parti Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan projeleri tanıttı ve Belediye Meclisi adaylarının da tanıtımını gerçekleştirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER