SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KAMU-SEN’DEN VERGİ DAİRESİ BAŞKANI AKGÜN’E ZİYARET

KAMU-SEN’DEN VERGİ DAİRESİ BAŞKANI AKGÜN’E ZİYARET
Bu haber 27 Şubat 2019 - 17:45 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

Türkiye Kamu-Sen il Başkanı ve Türk Büro-Sen şube Başkanı Kadir Bacıoğlu, bu yıl 30’ncusu kutlanan “Vergi Haftası” nedeniyle, Vergi Dairesi Başkanı Refik Akgün’ü ziyaret etti.

Vergi Dairesi çalışanlarının sorunlarının Ankara’da çözüm bulunması konusunda kendilerine katkı verilmesini beklediklerini ifade eden Türkiye Kamu-Sen il Başkanı ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Bacıoğlu ziyarette şunları ifade etti.

“Bugün Vergi Haftası kutlamaları dolayısıyla Zonguldak Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Refik Akgün Beyefendiyi  ziyarete geldik. Öncelikle şahsının ve Gelir İdaresi Başkanlığı ve Maliye Bakanlığı çalışanlarının haftasını kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Vergi Haftaları güzel tabii ki, kutlanmalı. Vergisel bilincin artırılması için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Tabi ama kurum çalışanları olarak bizlerin de bu hafta içerisinde değerli idarecilerimizden, amirlerimizden bazı beklentilerimiz var. Sizlerin aracılığı ile inşallah bunların Ankara’da çözümlerini yakalayalım. Bu sorunların çözümleri ile ilgili inşallah Ankara’da bizlere yardımcı olun diyorum.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu içerisinde mali hizmetler sınıfının oluşturulması. Uzmanlık sınavlarının açılması ve sürekli hale getirilmesi. Ek gösterge oranlarının yükseltilmesi ve ek gösterge alamayanlara da ek gösterge verilmesinin sağlanması. Uzmanlık sınavına giremeyen tüm çalışanlara uzman yardımcılığı kadrosunun verilmesi ile ilgili çalışmanın başlatılması. 666 sayısı Kanun Hükmünde Kararname ile kaldırılan fazla çalışma uygulamasının yenide başlatılması. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 102. Maddesi gereğince çalışanlara verilen yol izinlerinin Maliye çalışanları için de diğer kurumlarda uygulandığı gibi uygulanması. Servis hizmeti verilmesi, hizmet verilemeyen yerlerde çalışanlara bedelinin ödenmesi, çalışanlar için otopark sıkıntısının giderilmesine yönelik bir çalışma yapılması. Görevlendirmelerde Vergi Daireleri Kuruluş ve Görev Yönetmeliği hükümlerine titizlikle uyulması, görev tanımlarının detaylı bir şekilde yeniden düzenlenmesi. Arkadaşlarımıza kreş sağlanması ile ilgili çalışma yapılmasını tüm Gelir İdaresi ve Maliye çalışanları adına Vergi Haftası’nda talep ediyoruz” dedi.

Türkiye Kamu-Sen il Başkanı ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Refik Akgün ise, “30’ncu Vergi Haftası nedeniyle sendika olarak bizleri ziyaretinizden dolayı memnunuz. Tabi ki bu haftalarda çalışanlarımızın da haklarını, menfaatlerini dinleyeceğiz. Çözüm bulma noktasında da elimizden gelen gayreti de inşallah sarf ederiz, olumlu sonuçlar alınır”  diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER