SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KANDEMİR: ZONGULDAK’TA ÇOK HASSAS BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ

KANDEMİR: ZONGULDAK’TA ÇOK HASSAS BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ
Bu haber 27 Şubat 2019 - 17:59 'de eklendi ve 253 views kez görüntülendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Zonguldak’a gelerek, partisinin yerel seçimler öncesi çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Sabah saatlerinde AK Parti il Başkanlığı’na gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ve partililerle bir toplantı yaptı.

31 Mart yerel seçimlerinde Zonguldak Belediyesi’ni alacaklarına inandıklarını belirten Kandemir, “Zonguldak’ı İnşallah AK Parti Belediyeciliğiyle buluşturmanın altyapısını zeminini ve bundan sonraki çalışmaları değerlendireceğiz. Zonguldak çok önemli illerimizden bir tanesidir. Zonguldak AK Parti belediyeciliğine susamış illerimizden bir tanesi. Biz inanıyoruz ki 31 Mart’ta Zonguldak AK Parti belediyeciliğiyle buluşacaktır. Çok temiz ve vizyonu olan bir adayımız var. İnşallah bir adayımız ile birlikte Zonguldak’ta çok iddialıyız. Bu seçimde Zonguldak’ta çok hassas bir çalışma yürütüyoruz. Arkadaşlarımız teşkilatımız çok dikkatli bir çalışmayla bu şehrin İnşallah hak ettiği gibi yönetilmesini sağlamak amacıyla gayret gösteriyoruz. Çok değerli vekillerimizle bugün inşallah bir değerlendirme çalışması yapacağız Zonguldak için” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak’a geleceğini de belirterek, ”Yakın zamanda inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı da Zonguldak’ta ağırlayacağız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER