SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EKEROĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

EKEROĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bu haber 08 Mart 2019 - 14:48 'de eklendi ve 108 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü olarak görev yapan Muhammet Uğur Ekeroğlu vefat etti.

Vefat eden İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Muhammet Uğur Ekeroğlu için Zonguldak Valilik binası önünde tören düzenlendi.

Törene; Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Garnizon Komutanı Per. Yzb. Ayhan Kafalı, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Cangöz, Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, , İl Jandarma Komutanı Albay Gökhah İnan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, MHP il Başkanı Varol Demirköse, İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, İl Müftüsü Rüstem Can, İŞKUR Müdürü Gönül Demirsu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Ticaret iMüdür vekili İsmail Maden, Tarım ve Orman Müdür vekili Cemalettin Çataklı, AFAD Müdürü Ahmet Güngör, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun,  Türkiye Kamu-Sen İ Başkanı Kadir Bacıoğlu, Zonguldak ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Necati Başar’ın yanı sıra Valilik çalışanları, mesai arkadaşları ile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Muhammet Uğur Ekeroğlu okunan duaların ardından toprağa verilmek üzere Çaydeğirmeni Beldesi’nde toprağa verildi.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak Muhammet Uğur Ekeroğlu’na Allah’tan rahmet acılı ailesi v eyakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER