SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇİKO HASAN’IN MARİFETLERİ!

ÇİKO HASAN’IN MARİFETLERİ!
Bu haber 14 Mart 2019 - 15:08 'de eklendi ve 216 views kez görüntülendi.

Gazipaşa Caddesi üzerinde yıllardır faaliyette bulunan İmparator Büfe ve sahibi Hasan Bostancı yıllardır siyasetçilerin ayaküstü sohbet merkezi adeta.

Siyasetin nabzını tutan ve her seçim öncesinde de hangi adayın kazanacağı konusunda fikirler ortaya atan Hasan Bostancı, siyasetin kulis merkezi de olurken, bir anlamda dedikodu üretim merkezi haline geliyor.

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesi yoldan geçen vatandaşlarla anket yapan namı değer Çiko lakaplı Hasan Bostancı anket sonucunu para verene göre açıklayacak mış!

CHP’nin gizli kasası olan Çiko lakaplı Hasan Bostancı aynı zamanda koyu bir CHP’li olarak bilinirken, seçim arifesinde parayı getirmenin peşinde.

CHP ilçe Başkanlığı seçimleri için adı geçen Nazmi Özden ile de kanka olan Bostancı, eğer Özden merkez ilçe Başkanı olursa kendisinin de başkan yardımcısı olacağı konusunda duyumlar alıyoruz.

Biz de kendisine kolay gelsin diyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER