SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘KAMPÜSÜN KANINDA HAYAT VAR’

‘KAMPÜSÜN KANINDA HAYAT VAR’
Bu haber 20 Mart 2019 - 17:17 'de eklendi ve 95 views kez görüntülendi.

Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) ile Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi işbirliği ile bu yıl 8’incisi düzenlenen, “Kampüsün Kanında Hayat Var” kan bağış kampanyasına ilgi yine yoğundu.

Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsü Spor Salonu’nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına; Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çuhalı, Türk Kızılayı Genel Müdür Yardımcısı Alper Küçük, Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Selim Alan’ın yanı sıra Zonguldak protokolü ve STK temsilcileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan “Kampüsün Kanında Hayat Var” kampanyasının açılış konuşmasını yapan Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, etkinliğe katılan ve kan bağışında bulunan herkese teşekkür etti.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Sekizincisini düzenlediğimiz ‘Kampüsün Kanında Hayat Var’ kampanyası önemli başarılara imza atıyor. Burada ihtiyacı olan hastalarımıza ulaştırmak için kan bağışında bulunuyoruz. Kan ihtiyacı olanların ihtiyacını karşılamanın ne anlama geldiğini Zonguldak iyi biliyor. Çünkü Zonguldak maalesef sürekli olağanüstü olaylarla gündeme gelen ve sürekli paylaşması gereken acıları yaşayan bir şehrimiz. Bu özelliğinin de bir sonucu olarak bu tip kampanyalara Zonguldak ilgi duyuyor. Herkesin bir nebzede olsa yarayı sarmakta katkıya koşması önemli bir duygudur. Bu anlamda hemşerilerimize, öğrencilerimize, kampanyayı bu aşamaya getiren Türk Kızılayı ve üniversite işbirliğine teşekkür borçluyuz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER