SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

POLAT TÜRKMEN ÇANAKKALE KARA SAVAŞLARI ZAFERİNİ KUTLADI

POLAT TÜRKMEN ÇANAKKALE KARA SAVAŞLARI ZAFERİNİ KUTLADI
Bu haber 24 Nisan 2019 - 16:42 'de eklendi ve 91 views kez görüntülendi.

Çanakkale Kara Savaşları zaferinin 104. Yıl dönümü nedeniyle bir anma mesajı yayınlayan AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, Bu Zaferin Dünya Tarihine altın harflerle yazılmış bir zafer olduğunu söyledi.

Polat Türkmen mesajında şu görüşlere yer verdi; “18 Mart 1915’te Çanakkale Deniz Zaferinin ardından Çanakkale’yi denizden geçemeyeceklerini anlayan İtilaf Devletleri, kara harekatı başlatarak Çanakkale’yi karadan ele geçirmeye çalışmışlardır.

Ancak Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimiz; Anafartalar, Conkbayırı, Arıburnu ve tüm Gelibolu’da gösterdikleri büyük kahramanlıklarla Çanakkale’nin ne denizden ne de karadan geçilemeyeceğini bütün dünyaya ilan ederek tarihe “Çanakkale Geçilmez” sözünü yazmışlardır.

Çanakkale’nin geçilemeyeceğini kanıyla canıyla dünyaya ilan eden, milletimizin hürriyet, istiklâl, vatan ve bayrağına sahip çıkma kararlılığını da haykıran aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi milletçe bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz.

Çanakkale Destanını yazan ecdadımızın bize bıraktığı en büyük manevi miras olan “Çanakkale Ruhunu” sahiplenen Aziz Milletimiz, 104 yıl önce olduğu gibi bugün de istikbaline ve istiklaline yöneltilen tehditleri birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek bertaraf etmiştir ve etmeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları vatan kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER