SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HER YER OTOPARK; REZALET…

HER YER OTOPARK; REZALET…
Bu haber 30 Nisan 2019 - 16:13 'de eklendi ve 100 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta her geçen gün artan araç sayısı, beraberinde kent içi trafik sorunlarını da gündemdeki sıcaklığını koruyor.

Trafik sorununun en fazla yaşandığı cadde ise mecburiyet caddesi olarak bilinen Gazipaşa Caddesi’nde yaşanıyor. Tek caddesi bulunan Zonguldak kent merkezinde çözüm arayışları devam ederken, kentin çeşitli noktalarında gelişi güzel ve kaldırımlara park eden araçlar sorunu daha da büyütüyor.

Zonguldak kent merkezinde her ara sokağın, köprü üzerinin, dere kenarlarının adeta bedavacıların otoparkı haline gelirken,  Acılık’taki katlı otoparkın yetersiz olduğu, yeni bir katlı otoparka ihtiyaç olduğu belirtiliyor.

Günün her saatinde Gazipaşa Caddesi üzerinden tır, kamyon, harç mikserleri ve ağır tonajlı araçlar Kilimli güzergahına seyrederken,  trafik akışını olumsuz etkiliyor.

Gazipaşa Caddesinin araç trafiğine kapatılması yönünde çözüm arayışları da sürerken, bu uygulamanın trafik rezaletine pansuman tedavi olacağı, çözümün Mithatpaşa tünelinin bir an önce bitirilmesi konusunda ise özellikle iktidar milletvekillerine ve üst düzey yetkililere bu konuda çok iş düşüyor.

Özellikle; Fevkani köprü ayakları, Nizam Caddesi, Soğuksu, Acılık gibi sirkülasyonun yoğun olduğu bölgelerde araçların sağlı sollu park etmeleri trafik akışını etkilerken, kaldırımlara bile park eden araçların vatandaşların geçiş yolunu kapatmaları ayrıca bir sorumsuzluk örneği sergiliyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER