SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HEMŞİRELER BAŞKAN ALANI ZİYARET ETTİ

HEMŞİRELER BAŞKAN ALANI ZİYARET ETTİ
Bu haber 13 Mayıs 2019 - 18:04 'de eklendi ve 89 views kez görüntülendi.

Türk Hemşireler Derneği Şube Başkanı Arife Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı da ziyaret etti.

Türk Hemşireler Derneği yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan da yaptığı konuşmada, “Başta Sayın Başkan olmak üzere değerli yönetim kurulu üyeleri, mesai arkadaşlarıma hoş geldiniz diyorum. Bu ara meslekten uzaklaşsak da, tabi her zaman iç içeyiz, omuz omuza çalıştık yıllarca, öğrenciliğimizden bu yana. Ben de 12-18 Mayıs tarihleri arasında tüm Türkiye’de kutlanan Hemşireler Haftası’nı kutluyorum. Tüm mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi ki varsınız diyorum. Çok kutsal bir görev ifa ediyoruz. İnsanlar canlarını bize emanet ediyorlar, bizler de can siper hane bir şekilde yeri geldiğinde ödün verdiğimiz zamanlar oluyor, onların sağlığı, onların yaşama tutunmaları için kendimizden ödün veriyoruz. O yüzden çok önemli bir görev ifa ediyoruz. Hemşirelerimizle beraber yan yana, inşallah bundan sonra da hiçbir sıkıntı yaşamadan sağlıkla, huzurlu, mutlulukla nice hemşireler haftaları kutlamaya Allah bize nasip eder diyorum” diyerek, Türk Hemşireler Derneği yönetiminin ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER