SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MÜSİAD ÜYELERİ, GELENEKSEL İFTARDA BULUŞTU

MÜSİAD ÜYELERİ, GELENEKSEL İFTARDA BULUŞTU
Bu haber 23 Mayıs 2019 - 17:14 'de eklendi ve 75 views kez görüntülendi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi geleneksel iftar yemeğini yeni yeri Westalife AVM’de terasta düzenledi. İftar programına çok sayıda üye katılırken önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Kuvvetli ve üyeler, geleneksel hale getirilen iftar programını gerçekleştirdi. Yeni taşınılan Westalife AVM’deki terasta yapılan iftar programına yöneticilerin yanı sıra üyeler ve bir çok üye adayı da katıldı. Eski ve yeni üyelerin daha da kaynaşmasının sağlandığı iftar yemeğinde MÜSİAD Zonguldak Şubesinin daha da gelişmesi ve kent adına nelerin yapılabileceği konularında istişarelerde bulunuldu.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de üyeler arası ve kent adına yapılan çalışmaların artarak devam edeceğini ifade eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Kuvvetli, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER