SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAŞKAN ALAN BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN ALAN BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE BAYRAMLAŞTI
Bu haber 05 Haziran 2019 - 17:09 'de eklendi ve 206 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Ramazan bayramının ikinci günü Belediyeye bağlı birimlerde görev yapan personelleri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Belediye itfaiyesi, Fen İşleri ve otobüs garajı çalışanları ile bayramlaşırken, bir süre sohbet edip, çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Zonguldak Belediyesi itfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret eden Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden canları pahasına görev yapan İtfaiye Teşkilatı’mız ile bir araya geldik. Bayramlarını kutladık. İtfaiye Müdürlüğü personelimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Otobüs garajında çalışanların bayramlarını da kutlayan Alan, “Otobüs Garajımızda görev yapan çalışanlarımızın bayramını kutladık. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum”

Belediye Fen işleri şantiyesini de ziyaret eden Belediye Başkanı Ömer selim Alan, “Fen İşleri Şantiyemizde görev yapan çalışanlarımızın bayramını kutladık” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER