SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOZLU BELEDİYESİ DENİZ YEMEYEN…!

KOZLU BELEDİYESİ DENİZ YEMEYEN…!
Bu haber 02 Temmuz 2019 - 17:38 'de eklendi ve 645 views kez görüntülendi.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Kozlu Belediyesi ile ilgili şaibeler, karşılıklı suçlamalar bir türlü bitmiyor.

Son olarak da, AK Parti Belediye Meclis üyesi Deniz Yayalar’ın açıklamaları gündeme damga vurdu.

Belediye meclisi içinden oluşturulan Araştırma Komisyonu’nun geçmiş döneme(Kerim Yılmaz) ait çok önemli usulsüzlük ve yolsuzluklar tespit edildiği ve durumun bir raporla mevcut Belediye Başkanı Ali Bektaş’a sunulmuş ve konuların incelenmesi ve bir karar verilmesi yetkisi Ali Bektaş’a ait olduğunu söyledi.

Şimdi HÜRDÜŞÜN yetkililere; eski ve yeni Belediye başkanlarına ve komisyon üyelerine soruyor.

1-Günlerdir kamuoyunda tartışılan geçmiş döneme(Kerim Yılmaz) ait olduğu iddia edilen, Belediye’ye müteahhitlerce kesilen faturalarla ilgili şaibelere kim cevap verecek?

2-Kerim Yılmaz döneminin son 3 ayın Belediye’ye müteahhit ve iş adamlarının kestikleri faturaları hangi şirketlerin kestiklerini açıklayın?

3-Bu kesilen şaibeli faturaların en çok hangi Kozlu’lu bir iş adamı, müteahhit kesti?

4-Kendini ak kaşık misali gösteren AK Partili Belediye meclis üyesi, meslek dışı aldığı araçları niye seçimden sonra aldı ve o araçlar şimdi nerede çalışıyor, kim çalıştırıyor?

5-Belediye meclis üyesi bir kişi Belediye ile ticari bir ilişkisi olabilir mi, var mı?

6-AK Parti Belediye meclis üyesi Deniz Yayalar, kendine ait yeni araçlar aldı mı, aldıkları araçlar Belediye’de çalışıyor mu?  Kendi araçlarını çalıştırsın diye kime, Belediye’ye iş yapan firmaya mı kiraladı?

7-Tüm kamuoyu ve Kozlu merak ediyor. Bu şaibelere Belediye’den bir yetkili ne zaman cevap verecek?

8-Son günlerde sık sık yeni Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın borç batağında olan Kozlu Belediye Başkanlığı’ndan istifa edeceği kamuoyunda konuşuluyor, bu iddialar ne kadar doğru?

9-AK Parti Kozlu Belediye meclis üyeliği için Başkan Ali Bektaş’ın ısrarla kendisine karşı çıkmasına rağmen, AK Parti ilçe Başkanı Deniz Yayalar’ı ‘olmazsa olmazım’ neyin karşılığı olarak meclise soktu?

Acaba hayırseverliği mi?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER