SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN:15 TEMMUZ’DA MİLLETİMİZ TARİH YAZDI

ALAN:15 TEMMUZ’DA MİLLETİMİZ TARİH YAZDI
Bu haber 14 Temmuz 2019 - 17:06 'de eklendi ve 75 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yazlı bir açıklama yaptı. Başkan Alan, Türk Demokrasisine ve Milli İradeye karşı teşebbüs edilen hain darbe girişiminin üzerinden tam 3 yıl geçtiğini, Türk Milleti’nin vatanına ve bayrağına sahip çıkarak Aziz Milletimizin, tüm dünyaya örnek bir şekilde, darbe girişiminin karşısında durduğunu ve vatanını canı pahasına koruduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, yapmış olduğu yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi: “15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından Türk Demokrasisine ve Milli İradeye karşı teşebbüs edilen hain darbe girişiminin üzerinden tam 3 yıl geçti. Aziz Milletimiz, tüm dünyaya örnek bir şekilde, darbe girişiminin karşısında durmuş ve vatanını canı pahasına korumuştur. Halkımız, darbecilere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğini haykırmış, günlerce meydanlarda nöbet tutmuş ve milli iradeye sahip çıkmasını bilmiştir. Hainlere karşı, bir an bile düşünmeden kurşuna yürüyen, gözünü kırpmadan göğsünü siper eden bu memleketin aziz evlatları, genlerindeki binlerce yıllık ruhla hareket etmişlerdir. Demokrasi adına gösterdiği kararlı duruşu ve canını hiç düşünmeden tanklara kendini siper eden korkusuz Türk Milleti, bu dik duruşu ve vatanseverliği ile hainleri püskürtmüştür. 15 Temmuz bize şunu gösterdi; bu millet vatan söz konusu olduğunda aynı safta buluşan necip bir millettir ki; bu millet cesur bir millettir, bu millet kahraman bir millettir.

Bu vesileyle, bir kez daha insanlık dışı bu kanlı darbe girişimini lanetliyor, bu uğurda canlarını veren başta Kahraman Şehidimiz Ömer Halis Demir olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, minnetle yâd ediyorum. Aziz Şehitlerimizin ailelerine Yüce Rabbimden sabr-ı cemil diliyorum. Gazilerimize Rabbimden, sağlık ve afiyet niyaz ediyorum.’ şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER