17:19 - OFLUOĞLU VALİ TUTULMAZ’I ZİYARET ETTİ
17:10 - ÜÇ MAYMUNU OYNAYANLAR!
17:08 - BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR
17:07 - GELECEK PARTİSİ GENÇLİK KOLLARINA ATAMA YAPILDI
17:06 - AVCI EĞİTİM VE SAĞLIK YATIRIMLARINI AÇIKLADI
17:05 - PARK ALANINI İNCELEDİLER
17:03 - YALÇIN: MAALESEF İLİMİZ EMEKLİLER KENTİ OLDU
17:01 - 6. DEFA BİTİM TARİHİ DEĞİŞTİ
16:59 - TURHAN: PAZARDA ATEŞ VAR!
“Gelin kardeş olalım” projesi kapsamında Manavgat İlçesi ile kardeş ilçe olan Devrek İlçesinde düzenlenen modern seralarda Fide Dikimi ve Tarla Günü etkinliği Vali Erdoğan BEKTAŞ’ın da katılımıyla yapıldı.
İlçede seracılık faaliyetlerini geliştirmek amacıyla geniş bir katılımla yapılan etkinlikte bir konuşma yapan Vali Erdoğan BEKTAŞ; “Bir sera ve tarla gününde birlikteyiz. Gelin Kardeş Olalım Projesi kapsamında işin bir de kardeşlik tarafı var.” diyerek Antalya’dan gelen misafirlerimizin İlçemizde sera ve tarla bilgilerini aktarmalarından, paylaşmalarından büyük memnuniyet duyuyor, önemli görüyor ve bu faaliyeti çok önemsiyoruz “ dedi.
Sera içinde toprağı dikime hazır hale getirmek için traktör kullanan ve marul fidesi de diken Vali Erdoğan BEKTAŞ emeği geçenlere teşekkür etti.
Etkinliğe Vali Erdoğan BEKTAŞ’ın yanı sıra, Devrek Kaymakam Vekili Ümit ALTAY, Devrek Belediye Başkanı Ümit BOZKURT, İl Genel Meclis Başkanı Necdet KARAVELİ, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış GEBEŞ, İl Tarım Müdürü Cemalettin ÇATAKLI, Antalya Tarımsal ve Koordinasyonlar Şube Müdürü İbrahim IRMAK, TSO Başkanı Haldun HACIKULAOĞLU, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.