SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZTSO ÜYELERİNE DEVLET DESTEKLİ ALACAK SİGORTASI ANLATILDI

ZTSO ÜYELERİNE DEVLET DESTEKLİ ALACAK SİGORTASI ANLATILDI
Bu haber 01 Kasım 2019 - 16:38 'de eklendi ve 99 views kez görüntülendi.

Halk Bankası Genel Müdürlüğünden, ZTSO tarafından davet edilen yetkililer ZTSO Genişletilmiş Meslek Komiteleri üyelerine ve katılımcılara ‘’ Devlet Destekli Alacak Sigortası ‘’ nı anlattılar.

Toplantıya ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Halk Bankası Zonguldak Şube Müdürü Reşit Canik, ZTSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Meclis Üyeleri, Genişletilmiş meslek komitesi üyeleri ve işletme sahipleri ile çalışanları katıldı.

Uygulama soru cevap şeklinde anlatılırken, örnek uygulama anlatımları ile katılımcılar detaylı bilgilendirildi. Sigortanın yakın bir gelecekte teminat olarak ta kullanılabileceğini ifade eden Uzman Fehmi Gökhan Gürsoy İşletmeler için çok büyük fırsatlar barından bu sigortayı yaptırmaları konusunda ZTSO üyelerinin dikkatini çekti.

ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, devletimiz tarafından işletmelerin sürdürülebilirliğini sağlanması adına yeni yeni düzenlemeler yapılmaktadır. Bizde üyelerimizi bilgilendirerek bu imkânlardan yararlanmaya davet etmekteyiz. Devlet destekli alacak sigortası da bunlardan biri. Üyelerimizi bu uygulamadan faydalanmaya davet ediyorum dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER