SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Bu haber 02 Kasım 2019 - 17:36 'de eklendi ve 101 views kez görüntülendi.

Zonguldak Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu öğrencileri “Bu hafta adımız Mehmetçik olsun” adı altında bir kampanya düzenledi.

Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu öğretmen ve öğrencileri kampanyaya destek vererek, harçlıklarını Şehit Ailelerine bağışladılar.

Öğretmen ve öğrenciler kampanyada toplanan bir miktar bağışı Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’a teslim edildi.

“Bu hafta adımız Mehmetçik olsun” kampanyası çerçevesinde gerçekleştirilen törende minik öğrencilerin başlattığı kampanyaya teşekkür eden, Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, öğrencilerin yaptığı bu anlamlı destekten dolayı oldukça mutlu oldular.

Törende bir konuşma yapan, Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu Müdürü Bahtiyar Emiroğlu, “Gece, gündüz, yaz, kış demeden ülkemizin güvenliğini canı pahasına koruyup şehit düşen Mehmetçiklerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz. Onlar için ne yapsak azdır” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER