SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VATANDAŞ BAŞKANLARA SORUYOR?

VATANDAŞ BAŞKANLARA SORUYOR?
Bu haber 04 Kasım 2019 - 17:42 'de eklendi ve 97 views kez görüntülendi.

Son zamanlarda Zonguldak ve Kozlu’daki cenaze sahipleri, cenazelerini toprağa vermek için yer bulamazken, ne hikmetse Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Kozlu Belediye başkanı Ali Bektaş vatandaşın feryatlarına neden sessiz kalıyor.

Vatandaş geçtiğimiz Pazar günü cenazesini toprağa vermek için ne Zonguldak merkezde, ne de Kozlu’da mezar yeri bulamayıp, son anda Kozlu Askeritepe’de mezar yeri buldu.

Merkezde şu an Dilaver Kırat’ta mezarlık olan yerin bakımsız oluşu, mezarlık alanı için belediyenin ileriye dönük, tüm Zonguldak’a ve çevresine hitap edecek bir mezarlık yeri haline getirilmesi gerektiği belirtiliyor.

Belediyelerin asli görevleri, vatandaşın cenazesinin mezara konuluncaya kadar tüm işlemleri eksiksiz yapmak birinci ve asli görevidir.

Belediye başkanlarının acilen tüm Zonguldak’ı kapsayacak bir mezarlık alanı bulmalıdır. Cenaze sahiplerinin en büyük sorunu cenazelerini toprağa verebileceği bir yerlerinin kısıtlı olması, diğer birçok ilde mezarlıklar o şehrin aynası gibi duruyor.

Pazar günü çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın cenazesi için birçok yer bakıldı, hatta MHP Zonguldak il teşkilatı bile çok uğraştı ama maalesef mezarlık için yer konusunda büyük bir sıkıntı yaşandı.

Böyle bir durumun tekrar yaşanmaması için Belediye Başkanları ve Belediye meclis üyeleri ile belediye yöneticileri bu konuda hassasiyetlerini ortaya koymalılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER