12:23 - OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU ZONGULDAK VALİLİĞİ’NE ATANDI
12:22 - SEVİLEN VALİ MUSTAFA TUTULMAZ MERKEZE ALINDI
12:21 - ZONGULDAK’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
13:00 - ANKARA’DA ZONGULDAK HATIRASI
17:10 - BALBALOĞLU YEREL SEÇİME DİKKAT ÇEKTİ
17:08 - EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ ZONGULDAK’A VEDA ETTİ
14:49 - ZONGULDAK’A SİNAN ERGEN ATANDI
14:47 - BİR YILDIZ KAYDI ZONGULDAK’TAN
15:01 - BAŞKENT EDAŞ ZONGULDAK’I BAKIM VE YATIRIMLARIYLA AYDINLATTI
17:32 - BAŞKENT EDAŞ ZONGULDAK’TAKİ YATIRIMLARINI 2,5 KATINA ÇIKARDI
CHP’de 23-24 Kasım tarihleri arasında yapılan mahalle delege seçimlerinden sonra, bir grup partili, Bahçelievler mahallesi seçimine yapılan itiraz, Merkez ilçe yönetimi ve sonrasında il başkanlığına havale edilmişti.
İl yönetimi Cuma günü itirazı değerlendirerek, seçimin geçerli olduğu belirtilince, seçimi kaybeden grup hukuki bir rapor yazarak konuyu CHP Merkez Yönetim Kurulu’na taşıdı.
CHP MYK yapılan itirazı yerinde bularak, Bahçelievler delege seçimlerinin iptal edilmesi ve 4 Aralık tarihinde yeniden yapılmasına karar verdi.
Bu karara tepki gösteren Ebru Uzun’un listesi olarak bilinen Kırmızı listede yer alan delegeler CHP il binasını bastılar. CHP’deki başka gruplar da olayı duyar duymaz apar topar CHP il binasına koştular.
CHP il binasına gelen iki grup arasında sözlü tartışmalar uzun süre devam ettiği öğrenildi.
İddiaya göre; Bahçelievler mahalle delege seçimini kazanan Kırmızı liste grubu partiyi bastıkları iddia edildi.
CHP MYK tarafından iptal edilen Bahçelievler mahalle delege seçimlerinin 4 Aralık Çarşamba günü Saat 15.00’de yapılacağı açıklandı.
Öte yandan, yenilenecek olan Bahçelievler seçiminde bazı grupların kırmızı listeye karşı birleşeceği tahmin edilirken, kendi adaylarının da Merkez ilçe başkanlığı kongresinde bir adım öne geçeceği tahmin ediliyor.
19 Ocak 2020’de yapılacak olan Merkez ilçe kongresinde adaylığı konusunda CHP kulislerinde ismi gündeme gelen Osman Zaimoğlu’nun adaylığına kesim gözüyle bakılırken, birçok grubun da desteğini alarak ortak aday olarak açıklanabileceği konuşuluyor.