SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEVLET HASTANESİ ACİLİ YENİDEN HİZMETE GİRDİ

DEVLET HASTANESİ ACİLİ YENİDEN HİZMETE GİRDİ
Bu haber 02 Ocak 2020 - 16:54 'de eklendi ve 310 views kez görüntülendi.

 

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nin Site mevkiinde bulunan Devlet Hastanesi ek binası acil servisi modern bir görünümle yeniden hizmete açıldı.

Yaklaşık 2 ay önce bakıma alınan Devlet Hastanesi ek binası acil servisinin yeni donanımı ve modern görünümü ile yeniden hizmete açılması sevindirdi.

Acil servisin gerek inşaat çalışması, gerekse diğer çalışmaların kısa sürede tamamlanması konusunda başta Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hasan Tosun, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner’in çalışmaları yakından takip edip, hizmete kısa sürede yeniden başlaması konusundaki özverili çalışmaları sonucu Devlet Hastanesinin acil servisi yeniden ve daha kaliteli sağlık hizmeti sunacak olması özellikle Site Bahçelievler bölgesinde oturan vatandaşların büyük bir sıkıntıdan kurtardığı belirtiliyor.

Özellikle de, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hasan Tosun’un acil servis bakım ihalesini alan müteahhit firma ile yaptığı girişimler ve inşaat çalışmalarını yakından takip ederek 3 ayda bitmesi gereken inşaatın bir buçuk ay gibi kısa sürede bitirilmesini sağlaması takdir edilecek diğer bir ayrıntı olarak değerlendirildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER