SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GMİS: HİÇ BİR SALDIRI MİLLETİMİZİ YILDIRAMAZ

GMİS: HİÇ BİR SALDIRI MİLLETİMİZİ YILDIRAMAZ
Bu haber 09 Ocak 2020 - 17:20 'de eklendi ve 74 views kez görüntülendi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, yönetim kurulu adına bir basın açıklaması yaparak Barış Pınarı Harekat Bölgesi’nde yol kontrolü sırasında bombalı araç saldırısı sonucunda 4 kahraman askerimizin şehit olmasından dolayı üzüntü içinde olduklarını söyledi.

Yeşil’in açıklaması şöyle;

“Barış Pınarı Harekat Bölgesi’nde, Suriye ile sınırımızda bulunan Resulayn kentinde yol kontrolü sırasında bombalı araç saldırısı sonucunda 4 askerimizin şehit olmasından dolayı büyük bir üzüntü içindeyiz.

Bölgemizi ateş çemberine dönüştürmek isteyenler; vatanımızın huzuru ve güvenliği için gece-gündüz demeden ve gözünü kırpmadan mücadele eden askerlerimizi ve güvenlik görevlilerimizi alçakça, korkakça saldırılarda, sinsi pusularda ve hain tuzaklarda şehit etmektedir.

Hiçbir saldırı büyük Türk Ordusu ve güvenlik güçlerimiz ile milletimizi yıldıramamıştır, bundan böyle de yıldıramayacaktır.

Milletimiz, ülkemiz üzerinde oynanan oyunların üstesinden gelebilecek güce ve kararlılığa dün olduğu gibi bugün de sahiptir.

Şehitlerimiz Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Köse’ye (Mersin), Uzman Çavuş Erol Yanık’a (Gaziantep), Piyade Uzman Onbaşı Fatih Akbulut’a (Mardin), Piyade Uzman Onbaşı Halil Karakoç’a (Mersin) ve şehit düşen tüm askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER