SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

PİS KOKULAR GELİYOR!

PİS KOKULAR GELİYOR!
Bu haber 04 Şubat 2020 - 17:16 'de eklendi ve 101 views kez görüntülendi.

Kozlu balıkçı barınaklarından pis kokular geliyor. Kozlu limanı sözde balıkçılara hizmet etmek için Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından barınaklarda yene düzenlemeler yapıldı.

Bir balıkçı barınağını 2 veya 3 kişiye kullanmak için tahsis etmiş ve Kozlu’daki balıkçı barınakları sözde balıkçılık yapan, balıkçı tekneleri, motorları olan ehli kişilere verilmesi gerekirken, barınakların bazıları balıkçılıkla ilgisi olmayan birçok yandaşa verildiği iddia ediliyor.

Şimdi Kozlu limanında birçok iddialar gündemde. Kamuoyundan tepkiler artık ayyuka çıktı. Birçok balıkçılık yapan, motorları olan gerçek balıkçılar dışarda kalırken, bazı torpilli beyzadeler balıkçıların barınaklarına oturmuş, alemler peşindeyken, balıkçıların ağları sokaklarda çürüyerek milyonlarca lira para çöpe gidiyor.

ŞİMDİ YETKİLİLERE SORUYORUZ!

1-Balıkçıların haricinde hangi beyzadelere barınaklarda yer verildi?

2-Barınaklarda balıkçıların araçları, ağları olması gerekirken, neden dolaplar, raflar masalarla modern şekilde birileri tarafından donatılıyor?

3-Balıkçı barınaklarında balıkçılar dışarıdayken,  birileri geceleri barınaklarda içki alemleri yapıyor mu?

4-Balıkçılıkla hiç ilgisi olmayan bazı insanlara neden barınaklar verildi ve kimlere verildi?

5-Ali Bektaş’ın barınağı var mı? Varsa kaç tane?

6-Kozlu limanında Belediyeden görevli yetkili var mı?

7-Limanın akşamları güvenliğini kimler sağlıyor. Akşamları birçok alemler yapıldığı, alkol masalarının kol gezdiği iddia ediliyor?

8-Balıkçıların araç, gereçleri, ağları dışarıda çürürken, balıkçılar da mağdur olurken balıkçılıkla ilgisi olmayan torpilliler lüks barakalarda akşam muhabbetleri gırla mı gidiyor?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER