SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

ZONGULDAKSPOR’A SAHİP ÇIKIN!

ZONGULDAKSPOR’A SAHİP ÇIKIN!
Bu haber 18 Şubat 2020 - 16:53 'de eklendi ve 390 views kez görüntülendi.

Zonguldak Soğuksu’da berberlik yapan Burhan Üzel yetkililere seslenerek, Zonguldak Kömürspor’a sahip çıkılmasını istedi.

Fırsat buldukça Zonguldak Kömürspor’un hemen hemen tüm maçlarına giden, deplasman dahil tribünlerden takımını destekleyen Burhan Üzel, son Çorumspor deplasmanına da giderek takımını destekleyenler arasında yerini aldı.

Soğuksu’nun sevilen berberi, müşterilerinin adeta sevgilisi haline gelen Burhan Üzel, başta tüm Belediye başkanları, Zonguldak milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluşları, iş insanlarına seslenerek, “Bu takıma sahip çıkın. Bizler bu şehrin takımı için tüm maçlarına destek için giderken siz de ekonomik olarak şanlı Zonguldak Kömürspor’umuza sahip çıkın” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.