SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GMİS’TEN EREĞLİ VE ALAPLI’DA ZİYARETLER

GMİS’TEN EREĞLİ VE ALAPLI’DA ZİYARETLER
Bu haber 27 Şubat 2020 - 15:07 'de eklendi ve 107 views kez görüntülendi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu ile GMİS Armutçuk Şubesi Başkanı Ali Eşitmez, Şube Sekreteri Temel Eşgün, Şube Mali Sekreteri Adem Turgut, Şube Teşkilat Sekreteri Ferat Marankoz ve Armutçuk İşyeri Baştemsilcisi İsmail Demircan, 26 Şubat 2020 tarihinde Kdz. Ereğli ve Alaplı’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK PARTİ ALAPLI İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu ve GMİS Armutçuk Şube Heyeti, 22 Şubat’ta gerçekleştirilen AK Parti Alaplı İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanı seçilen Yaşar Karacan ve ilçe yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mutlu, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Karacan’a madenci heykeli hediye etti.

CHP EREĞLİ İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu ve GMİS Armutçuk Şube Heyeti, Aralık 2019’da gerçekleştirilen CHP Kdz. Ereğli İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanlığı’na seçilen Eylem Ertuğrul’a ve ilçe yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mutlu, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ertuğrul’a madenci heykeli hediye etti.

ALAPLI KENT KONSEYİ’Nİ ZİYARET

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu ve GMİS Armutçuk Şube Heyeti, 22 Ocak’ta gerçekleştirilen seçimde Alaplı Kent Konseyi Başkanı seçilen Yasin Ören’e ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mutlu, Alaplı Kent Konseyi Başkanı Ören’e madenci heykeli hediye etti

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER