SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VATANDAŞI SOYUYORLAR!

VATANDAŞI SOYUYORLAR!
Bu haber 12 Mart 2020 - 17:57 'de eklendi ve 97 views kez görüntülendi.

Koronavirüsü bahane eden fırsatçılar vatandaşı soyuyor.

Son günlerde Koronavirüs salgını nedeniyle Zonguldak’ta birçok eczane, büyük marketler, toptancılar kolonya, hijyen ürünleri, eldiven, maskeleri yüzde 300-400 oranında zam yaparak fırsatçılık yapıyorlar.

Bu fırsatçılar; marketler eczaneler, toptancıların bir kısmı Koronavirüs fırsat bilerek kendilerine haksız kazanç kapısı haline getirmek için milletin cebindeki paralara göz koydular.

Son 3-5 günde 10-15 TL olan bir dezenfektasyon ürünü 125 TL nasıl olur. Böyle stokçu fiyatlara aşırı fiyat uygulayanları acilen Alo 174 ihbar hattına şikayet edin. Etiketlerin fotoğraflarını çekip Ticaret Bakanlığı’nın WhatsApp ihbar hattına 0501174 0174 hattına mesaj atın ki bu fırsatçılar derslerini alsınlar. Susma sustukça yarın senin de paraların gidebilir. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER