SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEVA PARTİSİ’NE SÜRPRİZ ADAYLAR!

DEVA PARTİSİ’NE SÜRPRİZ ADAYLAR!
Bu haber 27 Mayıs 2020 - 17:35 'de eklendi ve 113 views kez görüntülendi.

Ali Babacan’ın kurduğu Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA)nde Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında, ülke genelinde kısıtlamaların birçoğunun kalkmasıyla birlikte Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da ilgi oldukça artıyor.

Teşkilat kurma çalışmalarına başlayan DEVA Partisi’nde görev almak için Zonguldak’tan 150 civarında kişinin başvuru yaptığı ve bu 150 kişinin içinde 10-15 kişinin de il Başkanı olmak için girişimlerde bulunduğu edindiğimiz bilgiler arasında.

Karadeniz bölgesi teşkilat kurma görevi olan eski AK Parti Çankırı Milletvekili, yeni DEVA Partili İdris Şahin’in sorumluluğunda olduğu belirtildi.

Böyle olunca, görev almak isteyenleri İdris Şahin mülakat sonucu belirleyeceği, teşkilatları kurmak için de Zonguldak ve başka yerlerdeki birkaç kişinin de görüşlerinin alınacağı belirtiliyor.

Şu an öne çıkan isimlerden Avukat Fatih Keleş’in il Başkanlığı için bir hayli istekli olduğu görülüyor. Geçmişte Keleş ailesi, Anavatan Partisi’nde aktif siyaset yaptıkları ve geniş bir aile oldukları biliniyor.

DEVA Partisi’nde Zonguldak teşkilatı için önümüzdeki hafta atama olabileceği tahmin ediliyor.

DEVA Partisi’nde son günlerde bir hayli ilgi olduğu, sadece İstanbul’da görev almak için edindiğimiz bilgiler doğrultusunda, 17 bin müracaatın olması DEVA Partisi’nin vatandaşın huzurunda ilgi duyulmaya başlandığı görülüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER