SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ GÖREVE BAŞLADI

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ GÖREVE BAŞLADI
Bu haber 17 Haziran 2020 - 17:56 'de eklendi ve 96 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Zonguldak Valiliği’ne atanan Mustafa Tutulmaz, bugün Zonguldak’a gelerek göreve başladı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Ayhan Kafalı, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Vali Yardımcıları ve ilçe kaymakamları ile valilik çalışanları katıldı.

Valilik çalışanları tarafından çiçeklerle karşılanan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, valilik makasına girer girmez ayağının tozuyla gazetecilere açıklamada bulundu.

Daha önce Zonguldak’ta görev yapan valilerin projelerinin devam etmesi konusunda da konuşan Vali tutulmaz, “Bugünden itibaren Zonguldak’ın ve Zonguldaklı hemşerilerimin emrindeyim. Cumhuriyetin ilk şehri olan, emeğin başkenti olan Zonguldak’a büyük bir heyecan ve onurla geldim” diyerek, “Benden önceki Zonguldak’a hizmet etmiş valilere teşekkür ediyorum. Hepsinin projeleri benim projemdir. Hepsi benim arkadaşım. Bugüne kadarki çalıştığım tüm makam mevkideki tecrübemi Zonguldak’ta kullanmaya çalışacağım. 24 saat hafta sonları da dahil hizmet edeceğim. Vizyon projeleri ile inşallah burayı iyi bir hale getireceğiz. Vatandaşımızın hizmetindeyiz. Vatandaş odaklı bir yönetim anlayışı ile hizmet etmek istiyorum” dedi.

Gazetecilerle ilk basın toplantısında Afyonkarahisar’da başlattıkları “sevgi yılı projesi” ile ilgili de bilgi veren Vali tutulmaz, “Afyonkarahisar’da sevgi yılı projesi başlattık. Hayatımızın her döneminde Sevgiyi ön planda tutan, sevgi dilimde konuşan Bir anlayışa sahip olmamız lazım. Nefretten kötümserlikten uzak bir anlayışımız olsun.

Diliniz ve bakışımız sevgi dili olursa başarı elde ederiz. Ben özellikle bunu vurgulamak istiyorum. Dileğim ve yapım sevgi kelimesi üzerinedir. Ben sevgi dilini konuşurum, nefret yoktur. Bundan sonra bütün arkadaşlarımızın da eğer Zonguldak’ı seviyorlarsa, Zonguldak’a hizmet etmekte hep birlikte yarışacaksak sevgi dilini kullanalım. Yanlışlıklar muhakkak olacaktır Lütfen sevgi dilini kullanalım.  Bütün kurumlar ve STK’lar sevgi dilini kullanırsa başarıyı elde ederiz. Bundan sonra yapacağımız iş sadece başarıdır ve 24 saat çalışmaktır. Burada kaldığım sürece Zonguldak’ın bir evladı olarak kalabilmektir. Burada başlanan hiçbir projeyi durdurmak niyetinde değilim. Afyonkarahisar’da başarılı olduğumuz projelerin bir kısmını burada da hayata geçirmek istiyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER