SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DE AYŞE ERBAY DÖNEMİ BAŞLADI

AK PARTİ’DE AYŞE ERBAY DÖNEMİ BAŞLADI
Bu haber 16 Temmuz 2020 - 18:30 'de eklendi ve 290 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak il Kadın Kolları Başkanlığı’na Ayşe Erbay getirildi.

Uzun yıllar AK Parti il Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdüren Züleyha Yazıcı Arıman’ın görevi bırakmasının ardından Ayşe Erbay, Sariye Eryiğit ve Hasret Uzun Yörük Ankara’ya çağrıldı.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun ile birlikte, AK Parti Genel Merkezi’ne giden Ayşe Erbay, Sariye Eryiğit ve Hasret Uzun Yörük ile yapılan görüşmelerin ardından Ayşe Erbay’ın AK Parti il Kadın Kolları Başkanı olarak ismi açıklanırken, mazbatası AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam tarafından takdim edildi.

AK Parti’de çeşitli görevlerde bulunan Ayşe Erbay son olarak il yönetim kurulunda il sekreteri olarak görev yapıyordu.

Bilindiği gibi AK Parti il Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Ayşe Erbay, AK Parti eski yöneticilerinden Salih Erbay’ın kızı uzun yıllar da AK İl Sekreteri olarak görev yapıyordu.

ZEKİ TOSUN ERBAY’I KUTLADI

AK Parti il Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Ayşe Erbay’ın ilk kutlayanlar arasında AK Parti il Başkanı Zeki Tosun vardı. Zeki Tosun, “Zonguldak Kadın Kolları Başkanlığımıza atanan Ayşe Erbay’a mazbatası Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sn. Lütfiye Selva Çam tarafından takdim edilmiştir. Görevini layıkıyla tamamlayan ve devreden Züleyha Arıman başkanıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yaşamı boyunca başarılar diliyorum. Yeni atanan Ayşe Erbay başkanıma da görev süresi boyunca muvaffakiyetler diliyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER