SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CİDDİYE ALIN, TEDBİRLERE UYUN!

CİDDİYE ALIN, TEDBİRLERE UYUN!
Bu haber 08 Eylül 2020 - 16:55 'de eklendi ve 102 views kez görüntülendi.

Dünyanın korkulu rüyası haline gelen Koronavirüs salgını, dünyanın en gelişmiş ülkelerinde bile hem binlerce kişinin ölümüne, hem de ekonominin çöküşüne sebep oluyor.

2. Dalganın çok erken gelmesi, Türkiye’de günlük vaka ve ölü sayılarını artırıyor.

Her gün çeşitli illerden gelen Koronavirüs vaka sayıları ile birlikte birçok il ve ilçeleri kırmızı hale getirdi.

Zonguldak’ta da son günlerdeki dikkatsizlik, tedbirsizlik ve “Maske, Mesafe ve Hijyen” kurallarına uymama sonucu durum her geçen gün kötüye gidiyor.

Diğer illere göre, Zonguldak biraz iyi durumdayız, ayakta hasta sayısı günde 60-70’leri bulurken, bunların 15-20’sinin hastanelerde tedavileri yapılırken, diğerleri evlerinde tedavi altına alınıyor.

Zonguldak’ta şu an yoğun bakım hastalarında da artışların olduğu, bugün için yoğun bakım konusunda sorun olmadığı, vatandaşların dikkatsiz, tedbirsiz ve alınan kararlara uymamaları sonucunda durumun tersine döneceği, Zonguldak’ta da yoğun bakım servislerinde yer kalmayacağı tahmin ediliyor.

Zonguldak Valiliği ve yetkililerin yayınladığı yasaklara vatandaşlar uymadıkça, vaka sayıları ile birlikte ölümlerin her geçen gün artacağı, bununla birlikte yeni yasakların geleceği, akabinde birçok alanda ekonomik açıdan büyük sıkıntıların, çöküşlerin kaçınılmaz olacağı da tahmin ediliyor.

“Maske, Mesafe ve Hijyen” kurallarına lütfen uyalım, uymayanlara da uyarıda bulunalım!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER