SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’TA AK PARTİ’NİN GELECEĞİ

ZONGULDAK’TA AK PARTİ’NİN GELECEĞİ
Bu haber 08 Eylül 2020 - 16:49 'de eklendi ve 85 views kez görüntülendi.

AK Parti merkezden sonra ilçe kongreleri de yapmaya başladı.

Geçtiğimiz Pazar günü de Kdz. Ereğli ilçe kongresini yaptı. Tek adayla seçime gitti ve Saffet Bozkurt ilçe başkanı oldu.

AK Parti milletvekilleri, il başkanı, Belediye başkanları oradaydı. Eski ilçe başkanı Fatih Çakır görevi yeni başkana devretti ve aktif siyasete noktayı şimdilik koydu. Yarın ne olur onu zaman gösterir.

Şimdi “ticarete devam” dedi.

Yeni başkan  yerli.

Ereğli’de yerli, laz kavgası gündeme gelmedi.

Her kesimce sevilen bir isim.

Eski ilçe başkanı çok yıpranmıştı. Yerlisi de, lazı da hep eleştirmişti. Demek ki, sevilenin kıvırcığı, lazı olmuyor.

Katılım fazlaydı, bazı yerlere mesaj mı verildi acaba!

Gelelim Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’e Trabzonlu.

İlçe başkanlığını benim bildiğime göre kendisi istemedi.  Zor ikna ettiler. Milletvekili Polat Türkmen de ön ayak oldu ve seçime girip Merkez ilçe Başkanı oldu.

Babasını iyi tanırım çok iyi bir insandı. Kendisi ile fazla diyaloğum yok ama kendi halinde bir esnaf.

Kimsenin adamı olmaz, verilen görevi yapmaya çalışır. Doğru bildiği şeyi birileri rahatsız olsa dahi bildiğini yapar, dayatmalar olursa da bırakır gider. Tek noksanlığı vatandaşla diyaloğu yok.

Artık bundan sonra bu halinden vazgeçer.

Mükerrem Ayçiçek bence güzel bir liste yaptı birkaç tane çürük elma misali isimler var o her zaman olacaktır. Onları kumanda edersen sorun olmaz. Liste esnafa dayalı bir liste olmuş. Demek oluyor ki, Merkez ilçenin bundan sonra maddi sorunu olmayacak, iyi tanıdığım bazı isimler var ki, onlara doğru olmayan bir akçeli işlere, eş, dost ilişkilere göre yanlış işler yaptıramazlar, yanlışları görü. Birileri tarafından yanlış işler aşna fişne, akçeli işleri gördü mü basar istifayı dönerler sivil hayatlarına.

Başkan daha seçileli 15 gün oldu hemen bazı yakıştırmalar başladı, “onun adamı, şunun güdümünde, ondan bundan icazet almadan bir şeyler yapamaz” Böyle düşünüp kamuoyunu yanıltanlar bence aldanıyorlar.

Başkan seçildi hemen ilk iş olarak icrasını yapmadan başta Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile baş başa kamuoyunun önünde sohbet etti. Birlik, beraberlik mesajları verdi.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bu kamuoyuna çok büyük ve anlamlı bir mesaj verdiler. Bu verilen bazı mesajlar 2 ay sonra yapılacak olan AK Parti il Başkanlığı seçimindeki aday için birlik, beraberlik mesajıdır.

AK Parti’nin yeni il başkanı da bence belli, ismini şimdiden yazmak doğru olmaz ama bazıları da fazla hayallere kapılmasın. Yönetimde de çok sürprizler olabilir. Eski ilçe başkanlarından mesela Ereğli gibi.

Biz de ilçe başkanı ve yönetime hayırlı olsun diyoruz.

***

ZONGULDAKSPOR VE A.Ş.

Zonguldak Kömürspor’da bazı gelişmeler 10 gün önce oldu. Şehrin ileri gelenleri bir mekanda toplantı yapıldı, bazı sözler verildi. İcraatlara yavaş yavaş başlandı.

Takım bazı gençlerden oluşan futbolcularla Kızılcahamam’da kampta. Yeni transferler de yapılıyor, yeni transferler geliyor kampa.

Zonguldak Kömürspor bu hafta yeni bir yönetim yapacağı söyleniyor. İnşallah yeni yönetime Zonguldak Belediyesi’nden, GMİS’ten, Eren Holding’den, ÇATES’ten ve diğer illerde yaşayan iş insanlarından ve Zonguldak’ın sevilen iş insanları ile iyi bir yönetim oluşturulur.

Fuzuli konuşan değil, icraat yapan insanlar yönetimde olur.

Zonguldak Kömürspor yönetimi yenilenirken Zonguldak Kömürspor A.Ş.de de bir şeyler olmalı. A.Ş.’nin de yenilenmesi lazım.

Zonguldak Kömürspor A.Ş. bir kişiden fazla isimlerle olmalı. A.Ş. ile Zonguldak Kömürspor kulüp Başkanı birlikte çalışmalı, kopukluk olmamalı gelir, giderlerden bir tek A.Ş. kafasına  göre işler, harcamalar yapmamalı.

Bu zamana kadar hep böyle oldu da Zonguldak Kömürspor A.Ş.’den hep pis kokular geldi ve hala d geliyor.

A.Ş. Değişmeli ve bir kişiden fazla isimler olmalı.

Yine yeni hoca ithal hoca oldu. Yerli hocalara yine şans verilmedi. Hoca geldi ne başkanın, ne de yönetimin haberi bile  olmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi “yerli ve milli” sözü Zonguldak Kömürspor’un8 hocası için geçerli olmadı.

Şehir artık  bu yeni yönetim ve A.Ş.’ye güvenmesi için şaibelerden uzak insanlardan kurulmalı ki gelir gelsin, yetkililer destek versin.

Bakalım Eren Holding ilk olarak 100 bin TL ile takıma destek çıkmış. Güzel bir başlangıç.

Ha bir iş insanı da Zonguldak Kömürspor’a büyük destek sağlamış, gazetelerde manşet olmuş.

Zonguldak Kömürspor’un bir senelik maske ihtiyacını karşılayacakmış, maskeleri yönetici birisine teslim etmiş.

Vah..Vah..

Ben o haberi okuyunca utandım.

Ne büyük bir katkı yapmış ve bunu da kamuoyunda paylaşmış.

Ayıptır beyler.

Sizler de bunu kamuoyu ile paylaştınız. İş insanının bedava reklamını yapıyorsunuz.

Zaten kendisi bir çok kez Zonguldak kamuoyunda, bazı kurumlardaki ihaleler ve bazı sözde gazetecilere verdiği (doğrumu, yanlışmı bilinmez) 20.000 TL bir para ile gündeme gelmişti.

Zonguldak Kömürspor’a yaptığı maske sponsorluğu ile acaba yakında hangi şaibeli ihalelerle gündeme gelecek.

Sizlere de o firmanın reklamını takımın formasının önüne büyük harflerle yazmayı sakın unutmayın.

Unutursanız şehir size güvenir.

Kalın sağlıcakla.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER