SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAK POSTACI GELİYOR!

BAK POSTACI GELİYOR!
Bu haber 20 Ekim 2020 - 17:25 'de eklendi ve 90 views kez görüntülendi.

Son zamanlarda Türkiye’de olduğu gibi Zonguldak’ta da vatandaşın kapısını çalan postacılar getirdikleri evrakların birinci sırada trafik cezaları, ikinci sırada icra, üçüncü sırada ise aile mahkeme tebligatlarının olması Zonguldak’ta trafik kurallarının ihlali sonucu gelen cezalar, ekonomik sıkıntılardan çekilen banka kredilerinin ödenmemesinden kaynaklanan gelen banka icraları, yine ekonomik sıkıntılardan dolayı eşler arası boşanmalar her geçen gün artıyor.

Ev, araba kredilerinin düşmesi sonucu bankalardan çekilen düşük faizli kredilerin ödemeleri geldiği zaman bu icraların ve ailelerin boşanmaların artacağından korkuluyor.

Vatandaşlar hiç ödenmeyecek gibi ev ve araba almak için düşük faizli kredileri bankalardan alıp ev ve araba sahibi olan insanların ödeme günleri geldiğinde bu icraların daha da artacağı tahmin ediliyor.

Trafik uygulamalarındaki radar, kırmızı ışık, hatalı park gibi nedenlerden dolayı gelen trafik cezaları vatandaşın ekonomisini fazlası ile yakacağı bekleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER